FB pixel TP pixel
Nejlepší Spider-Man je zpátky! Pusťte si úžasný nový film zdarma © Sony Pictures

Nejlepší Spider-Man je zpátky! Pusťte si úžasný nový film zdarma

Studio Sony vydalo nový krátký film ze světa Spider-Mana a paralelních světů. Vizuálně úchvatný snímek byl loni uveden na festivalu v Annecy a nyní je dostupný zcela zdarma. Má pomoci lidem s úzkostmi a panickými atakami.

Filmové novinky

V loňském roce světová kina omámil animovaný hit Spider-Man: Napříč paralelními světy, který je považován za jeden z vůbec nejlepších animovaných filmů všech dob, ale také za nejlepší dobrodružství se Spider-Manem. Snímek navazuje na nyní již 6 let starý projekt Spider-Man: Paralelní světy, který byl stejně jako jeho pokračování nominován na Oscara. Chystá se i třetí díl, který má zakončit trilogii hrdiny Milese Moralese, než však k tomuto celovečernímu návratu dojde, dočkali se diváci alespoň krátkého předkrmu.

Studio Sony totiž vydalo na YouTube zcela zdarma krátký snímek The Spider-Within: A Spider-Verse Story, který sleduje Milese Moralese během jedné problematické noci. Děj se odehrává mezi prvním a druhým celovečerním filmem a ukazuje Milesovo trápení s dvojím životem studenta a superhrdiny. Jak Miles zamlčuje své životní trápení před svým otcem, během noci dostane panickou ataku, kdy se musí postavit svému personifikovanému strachu. Snímek byl v loňském roce promítán na festivalu animovaných filmů v Annecy a veřejně zatím nebyl nikde k vidění. Projekt má podporovat děti, ale i dospělé ve sdílení svých potíží a nezadržování svých problémů v sobě.

Zdroj: Sony Pictures

Velký propadák Netflixu: Problém tří těles je fiaskem, poráží ho Gentlemani a další hity
Velký propadák Netflixu: Problém tří těles je fiaskem, poráží ho Gentlemani a další hity
27.03.2024 11:30:00 | Filmové novinky

Tak tohle čekal málokdo. Ambiciózní sci-fi Problém tří těles patřila mezi nejočekávanější nové seriály Netflixu letošního roku. Dokonce tomu odpovídala i velká kampaň, do které musel Netflix naládovat několik milionů dolarů. Jenže velká kampaň a očekávání nejsou všechno.

Hororové překvapení roku: Vysmívaná řež s Medvídkem Pú zaskočila kritiky kvalitou
Hororové překvapení roku: Vysmívaná řež s Medvídkem Pú zaskočila kritiky kvalitou
27.03.2024 9:00:00 | Filmové novinky

Zázraky se očividně stále ještě dějí. Své o tom ví i zámořští kritici, kteří měli možnost vidět pokračování jednoho z nejzoufalejších hororů posledních let Medvídek Pú: Krev a med. K jejich šoku je však nečekala další nudná céčková blátotlačka, ale kupodivu vydařená nadstavba, která se zlepšila snad úplně ve všem.

Mizerové 4 jsou tady! První trailer má krev, kamerové oblety i hromadu explozí
Mizerové 4 jsou tady! První trailer má krev, kamerové oblety i hromadu explozí
26.03.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Zatímco na třetí díl akční série Mizerové se čekalo dlouhých 17 let a fanoušci se dočkali až v roce 2020, mezi třetí a čtvrtou částí už se na nic čekat nemuselo. Mizerové se tak po čtyřech letech vrací do akce a slibují čerstvou nálož obřích explozí, přestřelek, krvavých průstřelů a samozřejmě i klasických kamerových obletů ve stylu Michaela Baye.

Kam se hrabe Tom Cruise! Indický Top Gun už je online a nabízí nejšílenější akčňák roku
Kam se hrabe Tom Cruise! Indický Top Gun už je online a nabízí nejšílenější akčňák roku
26.03.2024 13:15:00 | Filmové novinky

Zamilovali jste si letecké eskapády Toma Cruise ve snímku Top Gun a jeho pokračování s podtitulem Maverick? A máte rádi Bollywood? Pokud na obě otázky odpovídáte pozitivně, pak byste si rozhodně neměli nechat ujít nejnovější akční spektákl s názvem Fighter, který sází na velkolepé letecké souboje se stíhačkami i pozemní protiteroristickou akci. A je přesně tak praštěně zábavný, jak od Indů očekáváte.