FB pixel TP pixel
Skvělá kriminálka se Stallonem je zpátky! V traileru rozdává tvrdé rány © SkyShowtime / Paramount Plus

Skvělá kriminálka se Stallonem je zpátky! V traileru rozdává tvrdé rány

Druhá řada populárního mafiánského seriálu Král Tulsy se kvapem blíží. Skyshowtime proto přichází s první upoutávkou lákající na další dávku zločineckých intrik, na nové trable při budování zločineckého impéria v Oklahomě a samozřejmě na charismatického bosse v podání Sylvestra Stalloneho.

Filmové novinky

V roce 2022 dorazil na streamovací platformu Paramount+ (u nás Skyshowtime) mafiánský seriál Král Tulsy, v němž se ujal hlavní role legendární akční bijec Sylvester Stallone. Seriál vypráví příběh mafiána Dwighta Manfrediho (Stallone), který byl po propuštění z vězení poslán do Tulsy, aby tam vybudoval nové zločinecké impérium. Postupně se snaží získat si respekt místních obyvatel a zajišťuje si své místo v podsvětí, zatímco čelí různým hrozbám a výzvám. Devítidílná první řada se stala jedním z největších překvapení seriálové sezony, když ji diváci i kritici většinově chválili. Mafiánská story zasazená do neobvyklého prostředí Oklahomy nabídla svěží pohled na žánr. Ceněný byl také charismatický výkon Stalloneho snažícího se v Oklahomě vybudovat nové zločinecké impérium a srovnat rodinné vztahy narušené dlouholetým vězením.

Druhá řada má dorazit již 15. září a my máme konečně možnost podívat se na první teaser nabízející ochutnávku, co nás brzy čeká. Jak upoutávka naznačuje, Dwight a jeho parta budou čelit nelehkému úkolu – udržet a rozšířit své impérium tváří v tvář nové konkurenci z Kansas City a navzdory vlivnému místnímu podnikateli, přičemž budou muset opět chránit své blízké. A aby toho nebylo málo, Dwighta čekají i nedořešené záležitosti v New Yorku. Podle zákulisních informací nebyla realizace druhé řady bez problémů. Terence Winter původně odstoupil z pozice showrunnera kvůli neshodám s producentem Taylorem Sheridanem, ale nakonec se vrátil jako hlavní scenárista. Produkční povinnosti převzal Craig Zisk. Navíc byl Stallone některými komparzisty obviněn ze špatného zacházení, když čelili jeho nemístným poznámkám na place. Snad se tyto nepříjemnosti neprojeví na kvalitě a druhá řada bude stejně napínavá jako ta první.

Zdroj: THR

Reklama
Nový Harry Potter získal stěžejní tvůrce. Ta, o které se nemluví, ustoupí do pozadí
Nový Harry Potter získal stěžejní tvůrce. Ta, o které se nemluví, ustoupí do pozadí
27.06.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Nová seriálová adaptace Harryho Pottera se blíží. Premiéra se má totiž odehrát již v roce 2026, a tak HBO muselo co nejdříve oznámit hlavní tvůrce projektu. Nakonec si vybralo jedny z nejžhavějších kreativců v současném Hollywoodu. Zdá se tedy, že je projekt v dobrých rukou. J. K. Rowlingová kdovíjak aktivní nebude.

Hromadné mazání filmů a seriálů na SkyShowtime: Zmizelo 150 titulů. Máme kompletní seznam
Hromadné mazání filmů a seriálů na SkyShowtime: Zmizelo 150 titulů. Máme kompletní seznam
26.06.2024 17:20:00 | Filmové novinky

V průběhu června dochází k velkému čištění v katalogu streamovací služby SkyShowtime. A není to moc hezký pohled. Mizí totiž mimo jiné řada populárních seriálů, ať už se bavíme o franšíze Star Trek nebo o klasikách jako Městečko Twin Peaks. V tomto článku vám nabídneme kompletní přehled končících titulů.

The Rock mlátí monstrózní sněhuláky a zachraňuje Vánoce. Trailer slibuje akčně-komediální jízdu
The Rock mlátí monstrózní sněhuláky a zachraňuje Vánoce. Trailer slibuje akčně-komediální jízdu
26.06.2024 14:10:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. představilo jeden ze svých nejočekávanějších filmů pro letošní rok. Rodinná akční komedie Red One představí Dwayna Johnsona jako Santova pobočníka, který musí zachránit Vánoce, zfackovat Krampuse a pomlátit i pár agresivních monstrózních sněhuláků.

Další postapokalyptická sci-fi Netflixu končí. Trailer odhaluje finální válku s příšerami
Další postapokalyptická sci-fi Netflixu končí. Trailer odhaluje finální válku s příšerami
25.06.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Netflix se chystá na závěr dalšího ze svých sci-fi seriálů. Tentokrát v průběhu léta ukončí projekt Sladký domove!, který může mnohým divákům připomenout sérii The Last of Us, kdyby byla narvaná asijskými steroidy. Temná podívaná s monstry měla svůj závěr plánovaný a první upoutávka slibuje velké věci.