FB pixel TP pixel
Nové zábavné novinky na Voyo: Hvězdné improvizace i speciální Na lovu © Voyo

Nové zábavné novinky na Voyo: Hvězdné improvizace i speciální Na lovu

S koncem léta a startem podzimu se na streamovací službě Voyo objevily hned dva nové zábavné formáty. Pavel Zedníček nově uvádí pořad Možné je všechno a Na lovu přichází s hvězdným speciálem. Jako obvykle mají předplatitelé výhodu dřívější dostupnosti.

České novinky 26. 9. 2024 19:00 | České novinky

Možné je všechno s Čmaňou!

Už 31. srpna na Voyo a TV Nova odstartovala nová hvězdná improvizační show Možné je všechno, ve které diváci sledují populární osobnosti, oblíbené herce a komiky v situacích, v jakých je dosud neviděli. Ať už jde o soutěžní disciplíny, při kterých musí prokázat umění improvizace, anebo situace, kdy jsou nuceni vystoupit ze své komfortní zóny a překonat sami sebe. Ztřeštěné úkoly, napínavé hry a nelehké výzvy baví diváky u televizních obrazovek již několik týdnů, přičemž českou verzí formátu Anything Goes provází populární Čmaňa Pavel Zedníček.

Možné je všechno se v lineárním vysílání objevuje každou sobotu ve 20:20, předplatitelé Voyo mají 7denní výhodu a mohou sledovat epizody s předstihem, což nepochybně vede k nárůstu odběratelů právě streamovací služby na úkor sledovanosti v lineáru.

Na lovu s novinkami

Stálicí v podzimním programovém schématu je pak soutěžní pořad Na lovu, kterým tradičně provází Ondřej Sokol. Již od 12. srpna je na Voyo dostupná 6. série oblíbené znalostní show, která v onlinu odstartovala hned s pěti dostupnými epizodami jako výhodou pro předplatitele. Ti mají ostatně možnost sledovat nové části s taktéž sedmidenním předstihem oproti televizi.

Zajímavostí nové řady je nový Lovec, kterým se stal Libor Šimůnek alias Bandita. Ten se dříve soutěže Na lovu sám zúčastnil. Nyní tedy vstoupil na druhou stranu barikády. Chybět ale samozřejmě nesmí staré známé tváře jako Kvízová dáma (Dagmar Jandová), Belladonna (Viktorie Mertová), Kalkulátor (Jakub Kvášovský), doktor Vševěd (Jiří Martínek) a pan Lišák (Václav Slabyhoudek).

Na konci srpna navíc odstartovala i novinka Na lovu: Hvězdný speciál, kde už nehrají běžní lidé, ale celebrity. Vždy čtyři celebrity se vždy pokouší ve vědomostním souboji porazit lovce a pokud uspějí, peníze si rozdělí a věnují je charitě. Jak už to ale u podobných speciálů bývá, jde především o legraci a hluboké znalosti až v druhé řadě. Aktuálně je na Voyo dostupných pět epizod, přičemž nová část je na Voyo dostupná každou neděli v taktéž sedmidenním předstihu. V televizi běží Hvězdný speciál vždy v neděli od 18:00 na Nově.

Zdroj: Voyo / TV Nova

 480 zobrazení  
Dva roky stará kriminálka vypráskala televizní novinky. Prima bere cenu útěchy
Dva roky stará kriminálka vypráskala televizní novinky. Prima bere cenu útěchy
23.09.2024 19:30:00 | České novinky

Televize Prima sice divákům v neděli večer servíruje velkou novinku, zdá se však, že divákům je to víceméně jedno a raději vsadí na dva roky starou oblíbenou kriminálku. Ta se však nových epizod nedočká navzdory své popularitě. Přesto Prima částečně uspěla.

Kriminálka Docent na ČT skončila. Nahradí ji krimi megahit, Prima chystá hru s Kotkem
Kriminálka Docent na ČT skončila. Nahradí ji krimi megahit, Prima chystá hru s Kotkem
17.09.2024 17:45:00 | České novinky

Česká televize má za sebou první velký hit letošního podzimu. Kriminální minisérie Docent se úspěšně vrátila na obrazovky a zaujala se svými epizodami více než milion diváků. Nyní ji nahradí starší kriminální hit.

Serial Killer odhaluje nejlepší české seriály nadcházející sezóny. Děsivá Studna je jen začátek
Serial Killer odhaluje nejlepší české seriály nadcházející sezóny. Děsivá Studna je jen začátek
14.09.2024 12:35:00 | České novinky

Sedmý ročník festivalu Serial Killer začíná už za dva týdny v Brně a představí na tři desítky seriálových titulů z celé Evropy. Premiéru si zde odbyde očekávaný Voyo originál Studna, ale v programu najdete i další zajímavé kousky z celé Evropy. A my budeme při tom!

Filmoví piráti si zoufají. Po Ulož.to padly další tři služby s ilegální nabídkou filmů a seriálů
Filmoví piráti si zoufají. Po Ulož.to padly další tři služby s ilegální nabídkou filmů a seriálů
12.09.2024 16:35:00 | České novinky

Nejprve loni skončilo veřejné sdílení na internetové platformě Ulož.to, nyní komerční televizní stanice donutily další uložiště přestat nabízet jejich obsah. Po Fastshare.cloud nově přistoupily k dohodě i provozovatelé služeb eDisk a Sledujteto.