FB pixel TP pixel
Wednesday čekají ve 2. řadě výrazné změny. Hlavní hvězda prozradila detaily © Netflix

Wednesday čekají ve 2. řadě výrazné změny. Hlavní hvězda prozradila detaily

Jenna Ortega, hvězda hororové komedie Wednesday, při předávání cen Emmy prozradila, jakým směrem se bude ubírat chystaná druhá řada netflixovského hitu. Mimo jiné dojde na větší odklon od romantiky.

Filmové novinky 15. 2. 2024 14:55 | Filmové novinky

Jenna Ortega, kterou fanoušci Netflixu znají především jako charismatickou Wednesday z populárního stejnojmenného seriálu, při předávání 75. cen Emmy prozradila na červeném koberci několik nových informací o chystané druhé řadě. Wednesday by se podle herečky měla více přiklonit k hororu na úkor dřívější teenagerské romantiky. Ortega pro server E! dodala: „Jsou tam opravdu, opravdu dobré hlášky a všechno bude větší a celý seriál bude také mnohem akčnější. Každá epizoda bude pravděpodobně působit trochu víc jako film, což je fajn.“ Ortega ve svém komentáři také poznamenala, že přestože Wednesday prožívá v seriálu svůj vývoj, její základní podstata zůstává nezměněna. A to je podle ní přesně to, co na ní diváci milují.

Připomeňme, že Wednesday nepatří přímo Netflixu, ale pochází z dílny MGM Television. Její showrunneři jsou Alfred Gough a Miles Millar, výkonným producentem a režisérem několika dílů je pak Tim Burton. Gough a Millar již dříve naznačili, že bychom se mohli setkat s dalšími členy Addamsovy rodiny a dále zkoumat vztah Wednesday s její matkou. Očekává se, že druhá řada Wednesday se začne natáčet v dubnu a produkce se přesune z Rumunska do Irska. Navíc se chystá i spin-off Wednesday, který se zaměří na excentrického strýčka Festera, kterého by si měl opět zahrát Fred Armisen. Kdy oba seriály na Netflix dorazí, to není v tuto chvíli známé.

Zdroj: Deadline

 5 110 zobrazení   74 se líbí
Godzilla s Kongem bojují o osud lidstva v megalomanském traileru, který nezná soudnost
Godzilla s Kongem bojují o osud lidstva v megalomanském traileru, který nezná soudnost
14.02.2024 18:30:00 | Filmové novinky

Režisér Adam Wingard pokračuje tam, kde v posledním filmu o Godzille a Kongovi skončil. A tentokrát bude jeho nové sci-fi o boji Titánů o špičku potravního řetězce snad ještě bláznivější a divočejší, než kdykoli dříve. Atomová ještěrka a přerostlý primát budou proti sobě mít celou armádu opic.

Vraždy na Aljašce lámou rekordy sledovanosti. Temný případ překonal i kultovního předchůdce
Vraždy na Aljašce lámou rekordy sledovanosti. Temný případ překonal i kultovního předchůdce
14.02.2024 16:20:00 | Filmové novinky

Navzdory poměrně silné kritice z řad fanoušků se poslední řadě ponuré krimi Temný případ divácky náramně daří. A to dokonce tak dobře, že svou sledovaností překonala dosud rekordní první řadu.

Nový Vetřelec bude v českých kinech. Tvůrci potvrdili oficiální název a návrat původního týmu
Nový Vetřelec bude v českých kinech. Tvůrci potvrdili oficiální název a návrat původního týmu
14.02.2024 11:30:00 | Filmové novinky

Chystaný restart Vetřelce, kterého se ujal režisér Fede Álvarez, bude oproti původním očekáváním uveden i v kinech. Studio potvrdilo oficiální název snímku i datum premiéry.

Jedenáctka ze Stranger Things bojuje s drakem. Nové fantasy Netflixu má velkolepý trailer
Jedenáctka ze Stranger Things bojuje s drakem. Nové fantasy Netflixu má velkolepý trailer
13.02.2024 16:10:00 | Filmové novinky

Herecká hvězda ze Stranger Things, Millie Bobby Brown, zkouší rozjet novou franšízu. Filmové fantasy Mladá dáma ji postaví proti hladovému drakovi, který je zvyklý a pravidelný přísun obětí. Jenže nevinná princezna ukáže, že má srdce bojovnice.