FB pixel TP pixel
Nejkouzelnější film roku přichází. Velkolepý trailer zahřeje u srdce © Warner Bros.

Nejkouzelnější film roku přichází. Velkolepý trailer zahřeje u srdce

Studio Warner Bros. chystá na letošní Vánoce nový příběh o slavném výrobci čokolády Willym Wonkovi. Tentokrát však nepůjde o zpracování Karlíka a továrny na čokoládu, ale příběh, který událostem z pera Roalda Dahla předchází.

Filmové novinky

Willyho Wonku si většina z nás pamatuje jako podivína z filmové klasiky Pan Wonka a jeho čokoládovna, případně ze snímku Karlík a továrna na čokoládu od režiséra Tima Burtona. Novinka režiséra Paula Kinga však nechce nabídnout ten samý morální příběh v novém kabátě, ale naservíruje události, které zrodu ikonického obchodníka se sladkostmi předcházely. A obchodní počátky pana Wonky očividně nebyly snadné, musí se totiž popasovat s čokoládovým kartelem.

Režisér Paul King se zapsal do dějin kinematografie dvojicí rodinných snímků ze série Paddington, přičemž Paddington 2 patří mezi filmy, které se často objevují v žebříčcích nejlepších filmů všech dob díky své ultimátně pozitivní atmosféře, jež nakazí i největšího cynika. A právě tu se Kingovi daří nacpat i do každého záběru z traileru Wonky, který tak na vás skutečně dýchne atmosférou, kterou si prostě budete chtít vychutnat v čase klidu a míru, který nabízí vánoční svátky. V hlavní roli se objeví miláček dívčích srdcí Timothée Chalamet, který se očividně velmi dobře baví a okouzluje kouzelnickými kejklemi jako z Harryho Pottera. Což není žádným překvapením, neboť za produkcí snímku stojí potterovský producent David Heyman, který má magickou britskou atmosféru dokonale zmáknutou. Ve vedlejších rolích uvidíme Sally Hawkins, Olivii Colman či Hugh Granta, jenž ztvární Wonkovu pravou ruku v podobě zpívajícího Umpalumpy. Pokud tedy milujete britské rodinné komedie, Wonka dorazí do kin 14. prosince 2023.

Zdroj: Warner Bros.

Marvel přiznal zoufalost svých seriálů. Vyhodil tvůrce a rozhodl o totálních změnách
Marvel přiznal zoufalost svých seriálů. Vyhodil tvůrce a rozhodl o totálních změnách
12.10.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Marvel mění kurz. Po problémech s tvorbou seriálů směřuje studio k tradičnějšímu modelu produkce. Odnese to ale chystaný Daredevil, jehož tvůrci byli vyhozeni a seriál čeká restart.

Jako z filmu pro dospělé. V bizarní scéně Elišky a Damiána se svádí podvodnice
Jako z filmu pro dospělé. V bizarní scéně Elišky a Damiána se svádí podvodnice
12.10.2023 16:45:00 | Filmové novinky

Jakmile si myslíme, že seriálová novinka televize Prima nemůže být srandovnější, objeví se nová scéna, která nás vyvede z omylu. Po brutální bitce v kancelářích, útoku vysavače a úderu blesku přichází dialogová scéna s podvodnicí, která připomíná svou kvalitou filmy pro dospělé.

Pán prstenů se vrací do kin v rozšířených verzích. Vstupenky rychle mizí
Pán prstenů se vrací do kin v rozšířených verzích. Vstupenky rychle mizí
12.10.2023 15:50:00 | Filmové novinky

Pakliže patříte mezi fanoušky ságy ze Středozemě, v níž se Frodo Pytlík vydává s mocným prstenem až k Hoře osudu, právě teď máte ideální šanci vidět všechny tři filmy v kině v rozšířených verzích. Ty navíc mají nový remaster a jsou promítány ve 4K rozlišení.

Ikona Robbie Williams bez příkras. V novém seriálu Netflixu přiznává nervový kolaps
Ikona Robbie Williams bez příkras. V novém seriálu Netflixu přiznává nervový kolaps
11.10.2023 19:00:00 | Filmové novinky

Netflix aktuálně slaví ohromný úspěch s dokumentárním seriálem Beckham o jednom z nejlepších fotbalistů v historii. A již brzy uvede i nový seriál o jedné z největších popových hvězd, která to také neměla úplně nejjednodušší.