FB pixel TP pixel
Zaklínač - co všechno víme © TMDB

Zaklínač - co všechno víme

17. května oznámil Netflix, že chystá seriál na motivy slavné knižní ságy Zaklínač. Televizní obr se tak snaží po vzoru svého konkurenta HBO a její úspěšné série Hry o trůny také vytěžit populární fantasy. Co zatím o seriálu víme? Obsazení zatím bohužel ještě není známé a premiéry se nedočkáme dříve než příští rok, přesto je dobré si shrnout několik základních informací.

Filmové novinky 20. 6. 2017 0:00 | Filmové novinky
© TMDB

Zaklínač

The Witcher | USA | 2019 | Fantasy seriály | Čarodějové

Geralt z Rivie je zaklínač, který putuje středověkou říší a bojuje proti monstrům a dalším tvorům, kteří ohrožují prostý lid. Dokáže ale obstát i proti nástrahám proradného Nilfgaardu a obávanému Divokému honu? Hrají: Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Mimî M. Khayisa, Joey Batey, Jodhi May, MyAnna Buring, Adam Levy, Anna Shaffer, Björn Hlynur Haraldsson, Graham McTavish

 80 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Netflix již uvedl kompletní třetí řadu, ve které se loučí s hlavní rolí Henry Cavill.

Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | český dabing | nové díly od 29. 6. 2023
 37 zobrazení  
Filmtoro
Nejlepší filmy podle seriálů
Nejlepší filmy podle seriálů
15.06.2017 | Filmové novinky

Do kin vstupuje Pobřežní hlídka, online premiéru má komedie CHIPs, brzy se dočkáme online premiéry Power Rangers. Co mají společného? Všechny filmy vznikly pod známých a úspěšných televizních seriálů. A to je vedle komiksů, knih a starších filmů jeden z největších zdrojů pro hollywoodské filmy. Dali jsme dohromady ultimativní seznam všech známých filmů, které našly inspiraci na televizní obrazovce.

Nová Mumie startuje nový hororový vesmír
Nová Mumie startuje nový hororový vesmír
08.06.2017 | Filmové novinky

Dnes do kin vstupuje Mumie, kde bude Tom Cruise bojovat proti jednomu z nejklasičtějších filmových monster. Oficiálně má jít o první velký film z nové řady filmů, které mají nyní oficiální název Dark Universe. Brzy se dočkáme dalších podobných filmů, kde se budou potkávat monstra jako Dracula, Neviditelný muž, Dr. Jekyll a pan Hyde a herecké hvězdy jako Russell Crowe, Johnny Depp nebo Javier Bardem. Pojďme se na Dark Universe podívat blíže.

VIDEO: Wonder Woman - 10 věcí, které byste neměli přehlédnout
VIDEO: Wonder Woman - 10 věcí, které byste neměli přehlédnout
05.06.2017 | Filmové novinky

Tento víkend vstoupila do našich kin Wonder Woman. Jeden z nejočekávanějších comicsů roku je podobně jako další filmy z vesmíru DC comics nabitý odkazy, perličkami a detaily o historii nejen samotného comicsu, ale i historie či výroby. Podívali jsme se na ty nejzajímavější, mrkněte na video.

20 nejlepších filmů podle DC comicsů
20 nejlepších filmů podle DC comicsů
01.06.2017 | Filmové novinky

Dnes v kinech startuje Wonder Woman, dlouho očekávaná comicsová adaptace z dílny vydavatelství DC. To má za sebou úspěšnou sérii s jejich hlavními hrdiny jako jsou Batman nebo Superman, ale patří do něj také jiné comicsové filmy. Podívejte se, jaké to jsou.