FB pixel TP pixel
Natáčení 3. řady Zaklínače odstartovalo. Mrkněte na první fotku a příběh © Netflix

Natáčení 3. řady Zaklínače odstartovalo. Mrkněte na první fotku a příběh

Necelé 4 měsíce od premiéry druhé řady Zaklínače se kamery znovu roztáčí a Geralt z Rivie míří již do svého třetího pokračování. Podívat se můžete na první zveřejněnou fotku i nástin příběhu.

4. 4. 2022 16:30 | Filmové novinky

Třetí řada Zaklínače se začala oficiálně točit od 31. března a jak zaznamenaly pozorné oči fotografů, na lokacích se vyskytovala stěžejní trojice Henry Cavill, Freya Allan a Anya Chalotra. To dává velmi dobrý smysl i poté, co si přečtete oficiální synopsi třetí řady, která jasně udává, že se můžeme tentokrát těšit na spoustu času s touhle disfunkční rodinkou. Geralt se totiž podle oficiálních materiálů vydá spolu s Yennefer a Ciri do Aretuzy, aby zde zjistili více o jejích nezvladatelných schopnostech. Společně však vlezou na bitevní pole politické korupce, temných kouzel a zrady. A jak synopse dramaticky uvádí, jejich snaha ubránit se je může vést k definitivní ztrátě jejich svazku.

Netflix ke startu natáčení vydal i první fotografii, na které můžete vidět zmíněnou trojici na svých štábových židlích na zasněžené krajině. Neočekává se, že by třetí řada dorazila letos, spíše až v průběhu příštího roku, přičemž se vyloženě nabízí buď letní, či tradičně zimní termín. Netflix však jistě doufá v lepší přijetí než v případě druhé řady, která byla diváky hojně kritizována, přičemž klesala i sledovanost. Geralt a spol. budou mít tedy plné ruce práce, aby zklamané fanoušky dostali zpět před obrazovky. Pro zájemce samozřejmě připomínáme náš článek s 5 věcmi, které v pokračování na 99 procent uvidíme.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Potvrzeno: HBO přišlo o filmové megahity od Disneyho i Pixaru
Potvrzeno: HBO přišlo o filmové megahity od Disneyho i Pixaru
04.04.2022 10:00:00 | Filmové novinky

S koncem března čekalo řadu diváků HBO Max nepříjemné překvapení. Z nabídky totiž zmizely filmy studií Pixar a Disney. Ty se totiž již v červnu na 99 procent přestěhují ke streamovací službě Disney Plus. Zmizení bylo překvapením hlavně kvůli tomu, že HBO o zmizení titulů aktuálně neinformuje.

Premiéra Obi-Wana Kenobiho se přesouvá. Fanoušci na tom vydělají
Premiéra Obi-Wana Kenobiho se přesouvá. Fanoušci na tom vydělají
03.04.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Premiéra seriálu Obi-Wan Kenobi nakonec nestihne pětačtyřicetileté výročí od debutu Nové naděje. Nedávný oslavenec Ewan McGregor potvrdil, že nový seriál dorazí na obrazovky Disney+ až 27. května. Fanouškům to ale moc vadit nemusí.

Nová verze komedie Jestli se rozzlobíme... má trailer. Kdo nahradí Spencera s Hillem?
Nová verze komedie Jestli se rozzlobíme... má trailer. Kdo nahradí Spencera s Hillem?
01.04.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Slavná komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí patří mezi legendární kousky italské kinematografie. A nyní se chystá moderní remake, který se pokusí odkaz Terence Hilla a Buda Spencera nepošlapat.

Nejdrsnější hrdina Marvelu už řádí online. Recenze chválí hororovost
Nejdrsnější hrdina Marvelu už řádí online. Recenze chválí hororovost
31.03.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Ve středu 30. března odstartoval na streamovací službě Disney+ nový seriál Marvel Studios s názvem Moon Knight. Oscar Isaac zde ztvárňuje dosud nejdrsnějšího hrdinu komiksového univerza.