FB pixel TP pixel
Fantasy Zámek a klíč v plnotučném traileru 2. řady nahání husí kůži © TMDB

Fantasy Zámek a klíč v plnotučném traileru 2. řady nahání husí kůži

Protože se nové temné příběhy rodiny Zámkových ze seriálového fantasy Zámek a klíč nezadržitelně blíží, nabízí nám Netflix po nedávné krátké ukázce konečně i regulérní dvouminutový trailer. Mrkněte na něj.

Filmové novinky

Hororová fantasy Zámek a klíč, jež je adaptací komiksu chilského kreslíře Gabriela Rodrígueze a scenáristy Joea Hilla (syn Stephena Kinga), patří určitě mezi ty povedenější kousky tohoto žánru, které Netflix v posledních letech dodal svým předplatitelům. I když seriál nehýří originalitou, místy působí nuceně temně a oproti své komiksové předloze méně hravě, pořád je to vlastně docela fajnové a zábavné rodinné dobrodružství o dospívání a vyrovnávání se se ztrátou bližního. Zámek a klíč vypráví příběh tří sourozenců, kteří se musí poté, co byl jejich otec chladnokrevně zavražděn, přestěhovat do jejich rodného sídla v Massachusetts.

Tam naleznou záhadné magické klíče, které jim poskytují nejrůznější nadpřirozené schopnosti. Zjistí, že jejich osudem je ony klíče strážit a bojovat proti tajuplnému zlu skrytému ve studni, které se jmenuje Dodge a rádo by kouzelné klíče získalo. Seriál, za nímž producentsky stojí známé hororové jméno Andy Muschietti (To, Mama), po první řadě naznačil, že Dodge se nehodlá jen tak vzdát a tentokrát se převlékla za přítele Kinsey, která tak spolu s bratry bude muset tomuhle zákeřnému plánu přijít na kloub. Mezitím se všichni Zámkovi budou muset vyrovnávat se svou úlohou strážců klíčů, stejně jako s blížící se dospělostí, pro níž je typické, že přestáváme na kouzla a čáry věřit. Na Netflixu budou nové epizody online od 22. října.

 2 187 zobrazení  
Potká Venom Spider-Mana? Cynická komiksovka trhá rekordy
Potká Venom Spider-Mana? Cynická komiksovka trhá rekordy
06.10.2021 18:00:00 | Filmové novinky

Pokračování komiksového filmu Venom z roku 2018 ovládlo v zahraničí kina a s více než 90 miliony amerických dolarů nastavilo nový pandemický rekord.

Režisér Gladiátora potvrdil pokračování. O čem by mělo být?
Režisér Gladiátora potvrdil pokračování. O čem by mělo být?
06.10.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Uzavřený příběh historického oscarového snímku Gladiátor sice k pokračování úplně nevybízel, ale velmi slušné výdělky, velká fanouškovská základna a ochota Ridleyho Scotta hypotetický další díl udržovali při životě. A jak nyní sám režisér potvrdil, opravdu se jej dočkáme.

Sex ve městě se vrátí už v prosinci. Mrkněte na první záběry
Sex ve městě se vrátí už v prosinci. Mrkněte na první záběry
05.10.2021 12:20:00 | Filmové novinky

Jestli se na nějakém seriálu maskéři opravdu vyřádili, nebyla to Hra o trůny, ale nový Sex ve městě.

Hra o trůny se vrací! První trailer na Rod draka ukazuje krvavou historii
Hra o trůny se vrací! První trailer na Rod draka ukazuje krvavou historii
05.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

HBO představila první trailer na Rod draka, očekávaný spin-off Hry o trůny, který nám ukáže pevnou vladařskou ruku Targaryenů.