FB pixel TP pixel
Únos do alternativní reality odstartuje noční můru. Trailer nového sci-fi thrilleru vypadá skvěle © Apple TV+

Únos do alternativní reality odstartuje noční můru. Trailer nového sci-fi thrilleru vypadá skvěle

Joel Edgerton a Jennifer Connelly jsou hvězdami chystaného sci-fi seriálu Temná hmota, který diváky zavede do světa nekonečného množství alternativních realit. Z těch se pokusí vrátit vědec, kterého do jiné reality zavedla jeho vlastní alternativní verze.

Filmové novinky

Streamovací služba Apple TV+ pokračuje v lavině zajímavých sci-fi s neskutečně slibným thrillerem Temná hmota o muži, který unese sám sebe. První trailer vypadá patřičně podivně a sleduje fyzika ztvárněného Joelem Edgertonem, který je unesen do alternativní verze svého života. Z té se pokusí dostat domů. Jenže návrat napříč alternativními realitami uvnitř záhadné černé skříňky nebude vůbec jednoduchý. I když ji sám vynalezl.

Devítidílný seriál je založen na stejnojmenném románu Blaka Crouche, který je mezi hardcore sci-fisty hodně chválen. Kromě Edgertona se v seriálu objeví také Jennifer Connelly, Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi a Oakes Fegley. V katalogu streamera se novinka objeví 8. května s dvojdílnou premiérou. Další epizody se objeví každou další středu.

Katalog sci-fi se na Applu rozšiřuje neskutečným tempem. Temná hmota se připojuje k rostoucímu seznamu žánrovek jako Monarch: Odkaz monster Nadace, Silo, Invaze, Konstelace nebo Odloučení. Apple navíc bude ve sci-fi pokračovat i v budoucnu. Chystá mimo jiné adaptaci Neuromancera Williama Gibsona či zpracování série Z deníků robokata od Marthy Wells.

Zdroj: Apple / The Verge

Nejlepší sci-fi roku míří online. Dorazí s hromadou bonusů a tučnou cenou
Nejlepší sci-fi roku míří online. Dorazí s hromadou bonusů a tučnou cenou
11.04.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Písečný sci-fi velkofilm Duna: Část druhá s Timothée Chalametem a Zendayou si již brzy budeme moci pustit v našich obývácích. Nejvýdělečnější film tohoto roku navíc dorazí i s kupou bonusů.

Nejlepší apokalypsa od The Last of Us. Sci-fi Fallout naprosto nadchla kritiky
Nejlepší apokalypsa od The Last of Us. Sci-fi Fallout naprosto nadchla kritiky
10.04.2024 17:40:00 | Filmové novinky

Již dnes má v USA premiéru nový sci-fi seriál Fallout, který vychází z populární série RPG videoher. Novinku už měli možnost vidět recenzenti, a tak se do éteru hrnou první recenze. A zdá se, že nás čeká ohromná post-apokalyptická pecka, která tu nebyla od fenoménu The Last of Us. Herní adaptace zažívají velké obrození.

Výsměch do tváře obětí: Násilnická hvězda Marvelu byla odsouzena se směšným trestem
Výsměch do tváře obětí: Násilnická hvězda Marvelu byla odsouzena se směšným trestem
10.04.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Mysleli jste si, že tresty za domácí násilí či sexuální obtěžování jsou v České republice výsměchem do tváře obětí? Bohužel na tom nejsme špatně sami, jak ukazuje nový trest pro padlou hvězdu Marvel Universa Jonathana Majorse.

Nejslavnější klaun je zpátky! Joker 2 v prvním traileru prchá z blázince
Nejslavnější klaun je zpátky! Joker 2 v prvním traileru prchá z blázince
10.04.2024 9:30:00 | Filmové novinky

Režisér Todd Phillip a studio Warner Bros. představili první trailer očekávaného snímku Joker: Folie a Deux, který naváže na osudy Arthura Flecka z filmového megahitu Joker. Pokračování bude částečně muzikálem a zaměří se na vztah Jokera s jeho mentálně nestabilní láskou Harley Quinn.