FB pixel TP pixel
Netflix už o Zaklínače nestojí. Seriál dotočí neskutečně rychle, Cavillův náhradník knihy nečetl © Netflix

Netflix už o Zaklínače nestojí. Seriál dotočí neskutečně rychle, Cavillův náhradník knihy nečetl

Netflix se nijak netají tím, že nad ambicí vytvořit si vlastní veleúspěšnou sérii o Zaklínači už definitivně zlomil hůl. Poslední pátá řada by se tak měla začít natáčet téměř ihned poté, co skončí produkce té čtvrté. Nový představitel Geralta Liam Hemsworth nyní odhalil, jak velká pauza ho ve skutečnosti čeká.

Streaming novinky 9. 10. 2024 17:00 | Streaming novinky

Jak si Liam Hemsworth v roli Geralta z Rivie povede, bychom se měli dozvědět zhruba někdy okolo poloviny roku 2025. Natáčení čtvrté řady by mělo skončit někdy koncem letošního října, načež tvůrce čeká mnohaměsíční práce v postprodukci nejen na střihu, ale zejména na CGI. Hemsworth nyní ve svém prvním rozhovoru na téma Zaklínače prozradil, že si však od Geraltova brnění a meče příliš dlouho po poslední klapce neodpočine.

Knihy nečetl, seriál neviděl

„Seriál jsem neviděl a nečetl jsem ani knihy, ale asi před deseti lety jsem hrál hru. A dodnes je to jedna z nejlepších, jaké jsem kdy zkusil. Asi dva roky zpátky pak za mnou přišel Netflix s nabídkou, jestli bych roli Geralta nepřevzal,“ popsal Liam o tom, jak se k seriálu vůbec dostal a jaké jsou jeho dosavadní zkušenosti s díly spojenými se zmutovaným lovcem monster.

Liam dále popsal, že jakožto fanouška her jej nabídka nadchla a aby nic nepodcenil, ihned zkouknul seriál a začetl se do knih Andrzeje Szapkowského. Nyní už má za sebou dle svých bezmála devět dlouhých měsíců natáčení a v rozhovoru mimo jiné prozradil, že i když by čtvrtou řadu měli na place dokončit do konce října 2024, příliš dlouho si pak od Geralta neodpočine.

„Čekají mě asi ještě tři týdny natáčení. A už točíme nějakých osm měsíců. Takže ještě tři týdny, pak budeme mít na zhruba čtyři měsíce pauzu a pak nás příští rok hned čeká dalších osm měsíců natáčení,“ popsal poměrně hektický rozvrh produkce posledních dvou řad Zaklínače pro Netflix Hemsworth.

Rychlé natáčení poslední řady

Sečteno a podtrženo, pátá a poslední řada Zaklínače by se měla začít natáčet někdy v březnu 2025 a poslední klapka by stejně jako letos měla padnout v říjnu 2025. Je téměř jisté, že čtvrté řady seriálu se dočkáme někdy během příštího roku, nejčastěji je skloňováno období mezi červnem a zářím 2025. Zatím však není známo, zda produkce udrží dosavadní dvouletou pauzu mezi jednotlivými řadami, nebo se páté řady dočkáme už v roce 2026.

Zdroj: Redanian Inteligence

Streamingové služby

Jak vybrat nejlepší streamovací službu?

Je rok 2024 a v Česku už se zabydlely streamovací služby jako Netflix, Max či Voyo. Kterou z nich vybrat? Které jsou ty nejlepší a nejpopulárnější streamovací platformy v ČR? Nabízíme velký přehled všech streamingových platforem u nás.

 52 se líbí
Peklo zamrzlo. SkyShowtime konečně přidává 4K podporu. Chce však více peněz
Peklo zamrzlo. SkyShowtime konečně přidává 4K podporu. Chce však více peněz
08.10.2024 16:45:00 | Streaming novinky

S překvapivou novinkou přijde od 29. října ve všech svých evropských zemích streamovací služba SkyShowtime. Nabídne nový tarif, který bude umět opravit dlouho kritizovanou vlastnost stávající knihovny - 4K kvalitu pro vybrané tituly.

Disney začal blokovat sdílení hesel jako Netflix. Požaduje výrazný příplatek
Disney začal blokovat sdílení hesel jako Netflix. Požaduje výrazný příplatek
26.09.2024 17:00:00 | Streaming novinky

Streamovací služba Disney Plus po vzoru Netflixu zahájila tažení proti sdílení hesel. Akce se právě rozběhla ve Spojených státech, Česko by mělo následovat v nebližší době.

YouTube skokově zdražuje předplatné. Nově zaplatíte až o 45 procent víc
YouTube skokově zdražuje předplatné. Nově zaplatíte až o 45 procent víc
22.09.2024 12:45:00 | Streaming novinky

Po streamovacích službách Netflix, Disney Plus, SkyShowtime nebo Max zdražuje i platforma YouTube. Její předplatné Premium zdraží v základu téměř o 20 procent, navýšení ceny však dosahuje i téměř 50 procent.

Disney+ láká na rekordně nízkou zaváděcí cenu. Vábí před velkým zdražením
Disney+ láká na rekordně nízkou zaváděcí cenu. Vábí před velkým zdražením
13.09.2024 17:30:00 | Streaming novinky

Jak jsme psali před pár týdny, služba Disney+ se v zahraničí rozhodla pro své páté výročí od spuštění dát opět nové ceny. A tentokrát se to týká i Česka. Ještě před novými cenami, které pro někoho zlevní a pro někoho zdraží (vážně) ale dochází k rekordní slevové akci.