FB pixel TP pixel
Bicycling with Moliere

S Molierem na kole

Bicycling with Moliere
Francie | 2013 | Drama | Dramedy | 104 minut

Gauthier Valence (Lambert Wilson) je úspěšný herec. Je hlavní hvězdou v diváky oblíbeném televizním seriálu, který mu přináší dostatek peněz i slávy. Do cesty se mu však připlete ambiciózní divadelní projekt a jeho herecký sen ztvárnit postavu Molierova Mizantropa. Gauthier automaticky vidí v hlavní...

Gauthier Valence (Lambert Wilson) je úspěšný herec. Je hlavní hvězdou v diváky oblíbeném televizním seriálu, který mu přináší dostatek peněz i slávy. Do cesty se mu však připlete ambiciózní divadelní projekt a jeho herecký sen ztvárnit postavu Molierova Mizantropa. Gauthier automaticky vidí v hlavní roli Alcesta sám sebe a vedlejší postavu hry, Filinta, chce získat pro svého přítele, Serge Tanneura (Fabrice Luchini). Ten však před několika lety odešel z města a žije v zapadlém koutě Francie na březích Atlantiku. Na cestě za získáním své vysněné role a přesvědčením svého přítele (a možná soupeře), aby se vrátil do města, Gauthier najde odpovědi na ještě neznámé otázky. Serge totiž věří, že oba jsou vhodnými adepty na ztvárnění obou postav, ale zároveň si uvědomuje, kolik času a námahy tomu bude muset obětovat. Najde Serge společnou řeč s člověkem, který má úplně jiný přístup k životu?

Hrají: Maya Sansa, Lambert Wilson, Fabrice Luchini, Camille Japy, Philippe du Janerand, Stefan Wojtowicz, Ged Marlon

Režie: Philippe Le Guay

IMDb  66 % Kinobox  64 %
Voyo
Drama na Voyo
2 000 filmů, seriálů a dalších pořadů z celého světa s českým dabingem či titulky jen za 159 Kč měsíčně.
Vyzkoušej na 7 dní zdarma.
Reklama

S Molierem na kole online

S Molierem na kole online zatím bohužel není. Jakmile ho objevíme, hned ho zařadíme!

Hlídat
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

S Molierem na kole recenze a hodnocení

Ve filmu S Molierem na kole hrají Maya Sansa, Lambert Wilson, Fabrice Luchini, Camille Japy, Philippe du Janerand, Stefan Wojtowicz, Ged Marlon.

Film S Molierem na kole režíruje Philippe Le Guay.

Film S Molierem na kole má 104 minut.

Film S Molierem na kole není zatím nikde online.

Film S Molierem na kole není zatím kde sledovat.