FB pixel TP pixel
Aaron Paul nás v traileru k 3. řadě Westworld vítá v budoucnosti © TMDB

Aaron Paul nás v traileru k 3. řadě Westworld vítá v budoucnosti

HBO společně s posledním dílem Hry o trůny vydalo první trailer pro 3. řadu Westworld, který představil novou postavu v podání Aarona Paula. Potvrdil rovněž, že premiéry další kapitoly příběhu Dolores se dočkáme v roce 2020.

Filmové novinky 20. 5. 2019 16:00 | Filmové novinky

Třetí řada úspěšného seriálu Westworld zcela opouští park a odehrává se v high-tech budoucnosti vně Westworldu. Bez titulku by si i divák seriálu možná nevšiml, že jde o první trailer pro další řadu, neboť se celý zaměřuje na Aarona Paula, jehož postava až v úplném závěru potkává v tunelu blonďatou a zřejmě zraněnou ženu. Té nabídne pomoc a jakmile žena zvedne hlavu, vyklube se z ní Dolores (Evan Rachel Wood).

Zpětně si tak uvědomíte, že se Dolores několikrát v traileru mihne, nejdříve ve zlatých a později černých šatech, zatímco na ulici střílí do lidí ležících na zemi. Na základě traileru se zdá, že postava Aarona Paula pracuje jako technik, který si bokem přivydělává krádežemi. Jeho zločineckými kumpány jsou Lena Waithe (Master of None, Ready Player One: Hra začíná) a Marshawn Lynch (ano, ten hráč NFL, který minulý měsíc ukončil kariéru). Paulova postava je nespokojená se svou současnou situací a možná bude mít zájem pomoci Dolores dosáhnout jejího cíle vytvořit mimo park nový svět pro roboty – klidně i za cenu násilí.

Na konci druhé řady Dolores společně s Bernardem (Jeffrey Wright) z Westworldu utekla a třetí řada, která se aktuálně točí, bude sledovat její snahu dostat roboty i v reálném světě na vrchol potravního řetězce. Druhá řada byla oproti první mírně horší a zejména závěr některé fanoušky zklamal. Westworld tak bude muset pro třetí pokračování připravit něco skutečně zajímavého.

 217 zobrazení   15 se líbí
Pátá řada dystopie Black Mirror se blíží. Máme trailer a datum vydání
Pátá řada dystopie Black Mirror se blíží. Máme trailer a datum vydání
20.05.2019 | Filmové novinky

Oblíbená sci-fi antologie Black Mirror, která si získala kultovní status s řadou věrných fanoušků, je od třetí řady ve vlastnictví Netflixu. Ten nyní nečekaně vydal trailer k páté sérii, ve kterém navíc sdělil i datum premiéry.

HBO hledá další GoT. His Dark Materials má v traileru slušně našlápnuto
HBO hledá další GoT. His Dark Materials má v traileru slušně našlápnuto
18.05.2019 | Filmové novinky

S blížícím se koncem Hry o trůny se HBO musí čím dál víc snažit při hledání nástupce tohoto globálního megahitu. Zatím má v rukou kromě výtečného Černobylu dvě další loženky - seriálové Watchmeny a právě fantasy ságu His Dark Materials, jež má první pořádnou upoutávku.

Zapomeňte na Batflecka. Nového Batmana si zahraje Robert Pattinson
Zapomeňte na Batflecka. Nového Batmana si zahraje Robert Pattinson
17.05.2019 | Filmové novinky

S blížícím se začátkem natáčení nového snímku o gothamském strážci pořádku potvrdil režisér Matt Reeves, že si mladšího Temného rytíře v The Batman zahraje Robert Pattinson, jenž tak přebírá pochodeň po Benu Affleckovi

Petice fanoušků GoT volá po předělání 8. řady a má již přes 300 000 podpisů
Petice fanoušků GoT volá po předělání 8. řady a má již přes 300 000 podpisů
16.05.2019 15:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci již od prvního dílu vyjadřují svou nespokojenost s 8. řadou seriálu Hra o trůny. Nyní jeden z nich vytvořil petici, která volá po předělání 8. řady s jinými tvůrci. Seriál, který svou pouť začal 17. dubna 2011, za pár dní skončí, ale zatím se zdá, že finále nezanechá fanoušky spokojené.