FB pixel TP pixel
Kompletní Akta X budou konečně online! Disney ukázal datum premiéry © FOX TV

Kompletní Akta X budou konečně online! Disney ukázal datum premiéry

Absence kompletních Akt X při spuštění české verze Disney Plus byla jedním z největších zklamání spojených se startem zatím solidně fungující služby. Nyní už se ale fanoušci Muldera a Scullyové mohou uklidnit, již za pár dní bude seriál kompletně dostupný online.

8. 8. 2022 18:00 | Filmové novinky

Tak se fanoušci Muldera a Scullyové konečně dočkají, a to po necelých dvou měsících. Přesně tak dlouho totiž trvalo, než Disney odhalil datum uvedení kompletních Akt X na tuzemské verzi své streamovací služby Disney Plus. Ta při spuštění 14. června 2022 uvedla pouze 10. a 11. řadu, přičemž přihodila i oba celovečeráky. Řada fanoušků proto byla zákonitě zklamaná, že si nemůže přehrát ty nejslavnější epizody, které – co si budeme povídat – seriál nabídl právě ve svých počátcích. Nyní však Disney Plus na svém Facebooku uvádí, že uvedení zbývajících řad proběhne již 10. srpna.

Kompletní Akta X budou konečně online! Disney ukázal datum premiéry © Disney Plus

Praxe Disney Plus navíc je, že až na pár výjimek má všechny tituly opatřené alespoň českými titulky, očekáváme tedy, že je nebude postrádat ani prvních 9 řad. Ostatně 10. i 11. řada české titulky rovněž mají. U 11. řady a filmu Akta X: Chci uvěřit navíc nechybí ani český dabing, takže naděje na kompletní českou lokalizaci zde také je. Nechme se překvapit a držme si palce. Nikdy dřív víc neplatilo, že pravda je tam venku!

Zdroj: Disney Plus

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix konečně natočí akční nářez. Ulovil režiséra Johna Wicka a Deadpoola
Netflix konečně natočí akční nářez. Ulovil režiséra Johna Wicka a Deadpoola
08.08.2022 9:20:00 | Filmové novinky

Netflix pro své předplatitele chystá velkou akční podívanou. Hlavní roli si v ní zahraje sympaťák Idris Elba a režírovat bude spolutvůrce akčního megahitu John Wick.

Warnerovská čistka pokračuje! Batgirl za 90 miliónů dolarů nikdy neuvidíme!
Warnerovská čistka pokračuje! Batgirl za 90 miliónů dolarů nikdy neuvidíme!
03.08.2022 18:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. Discovery nadále pokračuje v likvidaci projektů, které úplně nezapadají do jeho nové strategie. Aktuálně to nejvýrazněji odskákala sólovka Batgirl, která prozatím vyšla na 90 milionů, vedle toho ale končí i pokračování velkého animovaného hitu.

Netflix v traileru na Blondýnku ukazuje trochu jiný pohled na příběh Marilyn Monroe
Netflix v traileru na Blondýnku ukazuje trochu jiný pohled na příběh Marilyn Monroe
03.08.2022 15:00:00 | Filmové novinky

Ve spolupráci se studiem Film B uvede Netflix už 23. září příběh legendární herečky Marilyn Monroe. Pokud ale čekáte klasický životopis, tak se vraťte do roku 2011. Tentokráte totiž v režii Andrewa Dominika uvidíme napůl fiktivní a řádně depresivní příběh herečky, který bude mít tu nejvyšší hranici přístupnosti.

Peklo zamrzlo, zima přichází. Hra o trůny je nově na HBO Max ve 4K
Peklo zamrzlo, zima přichází. Hra o trůny je nově na HBO Max ve 4K
02.08.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Když se v březnu spustila nová verze HBO, jednou z věci, kterou jsme čekali, byla nálož pořadů ve 4K. Jenže nakonec jsme se dočkali jen několika málo desítek filmů v nejvyšším rozlišení, chyběly seriály včetně korunního klenotu jménem Hra o trůny. Nyní se před premiérou Rodu draka konečně tento hřích napravuje.