FB pixel TP pixel
Nový trailer na seriál Andor odhaluje začátek konce Impéria © Disney / Lucasfilm

Nový trailer na seriál Andor odhaluje začátek konce Impéria

Disney+ vytahuje nové ukázky na chystané podzimní pecky, značku Star Wars bude na podzim tlačit skrz seriál Andor. V něm se podíváme, jak se stejnojmenná postava z filmového Rogue One dostala mezi Rebely, kteří nejsou spokojeni s tím, jak vládne Impérium. Premiéra se také posouvá zhruba o měsíc, ale dostaneme hned tři díly najednou.

1. 8. 2022 17:00 | Filmové novinky

Spin-off hlavní ságy Star Wars s názvem Rogue One byl sympatickým přírůstkem v době, kdy se rozjela nová trilogie. Jednou z hlavních postav filmu byl i povstalecký špión Cassian Andor, který byl součástí týmu určeného ukradnout plány původní Hvězdy smrti. Co Andor zažil před tím, než se připojil k Jyn Erso a dalším? To ukáže dvanáctidílný seriál Andor, který se bude odehrávat zhruba 5 let před Rogue One. V něm poznáme nejen mládí Andora (opět Diego Luna), ale podle aktuální také pozadí vzniku či rozmachu Povstalecká aliance. V ukázce a v seriálu se objeví fanouškům Star Wars dobře známé postavy jako Saw Gerrera (opět Forest Whitaker) či Mon Mothma (opět Genevieve O'Reilly) či nové postavy v podání ostřílených herců jako Stellan Skarsgard či Fiona Shaw. Za scénář zodpovídá stejně jako u Rogue One ostřílený Tony Gilroy (série Bourne či Michael Clayton), takže se budeme moc doufejme těšit z kvalitnějšího děje než jaký předvedli nedávno Obi-Wan Kenobi nebo Boba Fett: Zákon podsvětí. Nová ukázka také oznamuje malý posun v premiéře - místo 31. srpna se dočkáme až 21. září, ale hned 3 epizody najednou - zřejmě aby měl další Disney+ hit, seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička, více prostoru zazářit. Disney už jinak seriálu Andor odklepl druhou řadu, která dorazí příští rok, a slibuje přímé napojení na Rogue One.

 50 zobrazení  
Tomáš Vyskočil
Svůj první filmový web spustil už v roce 1999. Od té doby si uvědomil, že nebude dělat nic jiného než psát o filmech na internet. A tak založil a spustil FilmPub, první velký filmový magazín. O pár let později přešel na seriály a pro pár fanoušků spustil Lost.cz. Protože těch fandů bylo najednou dost, rozhodl se spustit i další weby a tak vznikla Edna.cz. Mezitím pracoval a psal třeba pro Premiere, DiViDi a další filmové časopisy. Když mu kamarádi před pár lety říkali, že stahují pirátské filmy, protože u nás není nabídka, tak si jeden víkend sedl, naprogramoval skript, který stáhl všechny dostupné nabídky u nás a tak vzniklo Filmtoro. Filmy a seriály už neopustí, protože filmy a seriály nikdy neopustily jeho.
Chcete si dopřát všechny Spider-Many? Musíte mít předplacené 3 služby
Chcete si dopřát všechny Spider-Many? Musíte mít předplacené 3 služby
31.07.2022 19:30:00 | Filmové novinky

Jestli jste fanoušci Spider-Mana, ať už je to Tobey, Andrew nebo Tom a nezakoupili jste si jejich filmy například na iTunes, jedinou možností jak aktuálně vidět všechny jejich filmy, je mít předplacené všechny tři hlavní služby - Netflix, HBO Max či Disney+. Proč to vzniklo a je šance, že se to změní?

Druhý Aquaman hlásí nové hvězdné a nečekané cameo
Druhý Aquaman hlásí nové hvězdné a nečekané cameo
29.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Vypadá to, že Jason Momoa prozradil, že to s Batfleckovým koncem není úplně tak žhavé, jak to dříve vypadalo. Čerstvý ženáč Ben Affleck totiž aktuálně dotáčí několik scén do druhého dílu Aquamana, který dorazí do kin v příštím roce. Už dříve pak byl potvrzen jeho návrat ve Flashovi.

Dračí jezdec Eragon znovu ožívá. Disney z něj udělá epickou ságu
Dračí jezdec Eragon znovu ožívá. Disney z něj udělá epickou ságu
29.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky knižního fantasy hitu Eragon Christophera Paoliniho, určitě oceníte, že se studio Disney rozhodlo vytvořit novou adaptaci.

Sly Stallone jako vysloužilý superhrdina ukazuje, že ještě nepatří do starého železa
Sly Stallone jako vysloužilý superhrdina ukazuje, že ještě nepatří do starého železa
28.07.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Amazon měsíc před premiérou zveřejnil první oficiální trailer k superhrdinskému snímku Samaritan. Ten sleduje příběh bývalého hrdiny, který se rozhodl žít prostý život. Jenže, když se objeví nová hrozba, je čas vrátit se do akce.