FB pixel TP pixel
Amazon ruší jeden ze svých letošních největších seriálů © TMDB

Amazon ruší jeden ze svých letošních největších seriálů

Někdy velké ambice nestačí. Své o tom ví autorka Gillian Flynn, která se dostala do světla reflektorů díky adaptaci své knihy Zmizelá, díky níž byly zadaptovány i její další knihy. Její nejnovější seriál Utopia, jenž měl být letošní vlajkovou Amazonu, byl streamerem zrušen po jediné řadě.

Filmové novinky

A série uvadající slávy pokračuje i letos. Amazon totiž rozhodl, že po jediné řadě zruší seriál Utopia, který Flynn napsala a na kterém se z počátku podílel i David Fincher. To bylo však ještě v době, kdy projekt vznikal pro HBO. Fincher projekt, který vypráví o mýtickém komiksu, kvůli němuž jsou mladí lidé naháněni tajnou agenturou, opustil těsně před natáčením v roce 2015 poté, co se nedohodl s HBO na rozpočtu. Seriál jenž je americkou verzí stejnojmenného britského seriálu z let 2013-2014, se následně přesunul k Amazonu a v letošním roce měl být mezi největšími seriálovými hity této streamovací služby. Jenže seriál nejprve dostal veleprůměrné recenze, následně byl Amazonem uveden jen na některých trzích a kupříkladu u nás se objevil teprve nedávno. Jak navíc informují zahraniční média jako Deadline, i v USA byl seriál marketingově značně podhodnocen, což se logicky odrazilo na sledovanosti, která očividně nebyla valná. Amazon velmi pravděpodobně s předstihem vycítil horký brambor a rozhodl se další peníze neinvestovat. Uvidíme, jak to ovlivní kariéru jeho autorky, neboť komerční selhání se v Hollywoodu neodpouští.

Reklama  3 297 zobrazení   14 se líbí
Monstrbiják Godzilla vs Kong na Netflixu? Streameři o něj svádějí boj
Monstrbiják Godzilla vs Kong na Netflixu? Streameři o něj svádějí boj
27.11.2020 8:00:00 | Filmové novinky

Krátce po revolučním oznámení o distribuci komiksového velkofilmu Wonder Woman 1984, který se vedle kin ve stejnou chvíli podívá i na streamovací službu HBO Max, se stupňuje šeptanda kolem blockbusteru Godzilla vs Kong. Vedle HBO projevuje velký zájem i Netflix.

Netflix v nových ukázkách láká na 3 zimní novinky!
Netflix v nových ukázkách láká na 3 zimní novinky!
25.11.2020 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix vydal trailery na své tři novinky a jakoby jimi podtrhl depresivní zimní náladu prodlužujících se nocí. Láká v nich na mysteriózní drama Rovnodennost, intimní drama o lidské tragédii Střípky ženy a dokusérii Rozparovač o vrahovi třinácti žen.

Pecka! HBO nabídne všechny filmy s agentem Jamesem Bondem online
Pecka! HBO nabídne všechny filmy s agentem Jamesem Bondem online
18.11.2020 | Filmové novinky

I když fanoušci Jamese Bonda musí smutnit, protože se premiéra nového dílu Není čas zemřít odsunula na příští rok, kabelová a internetová televize HBO se pokusí tento zármutek zmírnit skvělým dárkem. 1. prosince totiž do svého online katalogu přidá masivní dávku 26 filmů s tímto ikonickým tajným agentem.

Na HBO dorazil Joker. Nejvýraznější komiksový film od Temného rytíře
Na HBO dorazil Joker. Nejvýraznější komiksový film od Temného rytíře
15.11.2020 13:30:00 | Filmové novinky

Ačkoli se Zack Snyder už roky marně snaží vířit vody a natočit "seriózní" komiks pro "dospělé" diváky. Stejně mu tohle renomé ukradl Joker. Psychologické drama, které antagonistu batmanovských příběhů přenáší na realistické hřiště Taxikáře. Nyní si ho můžete užít na HBO.