FB pixel TP pixel
Nový trailer Ant-Mana 3 ukazuje nejvelkolepější marvelovku od Avengers: Endgame © Marvel Studios

Nový trailer Ant-Mana 3 ukazuje nejvelkolepější marvelovku od Avengers: Endgame

Marvel měsíc před premiérou nového filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania představuje plnohodnotnou upoutávku, která dále odhaluje střet s novým arcipadouchem komiksového vesmíru. Kang Dobyvatel má moc ničit časové linie a je nebezpečnější než Thanos.

10. 1. 2023 11:30 | Filmové novinky

5 let od svého posledního sólového dobrodružství se Ant-Man konečně vrací a stejně jako poslední filmy od Marvelu se bude vyrovnávat s dědictvím filmů Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame, když vnitřní motivací mravenčího hrdiny bude ztracený čas s dcerou Cassie. Ta totiž během Thanosova blipu zestárla a Scott Lang má pocit, že ztratil zásadní roky jejího života. Když se tedy nabídne možnost získat je zpátky díky záhadnému Kangovi, neváhá se spojit s budoucím nepřítelem Avengers. Asi tušíte, kam tohle všechno směřuje a odhalí vám to i nový trailer, v němž se nový arcipadouch Marvelu Kang Dobyvatel v podání Jonathana Majorse představuje v plném nasazení.

Třetí Ant-Man bude velkolepým sci-fi spektáklem, který nás na většinu filmu vezme do říše kvant, v níž nás kromě Kanga a řady roztodivných potvůrek čeká i další z ikonických padouchů Marvelu M.O.D.O.K., který se v traileru ukazuje v jediném krátkém záběru. Zdá se však, že přes všechnu velkolepost a trikové exhibice bude jádro filmu opět ležet v rodinných vztazích mezi Scottem a jeho dcerou, kterou si v dospělé podobě zahraje Kathryn Newton. Ant-Man a Wasp: Quantumania má premiéru 16. února 2023. Film tak zároveň odstartuje již pátou fázi Marvel Cinematic Universe, jež je součástí tzv. Multiverse ságy započaté čtvrtou fází.

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Nejlepší seriál roku je tady! Kritiky nové apokalyptické sci-fi naprosto odrovnalo
Nejlepší seriál roku je tady! Kritiky nové apokalyptické sci-fi naprosto odrovnalo
10.01.2023 10:40:00 | Filmové novinky

Je to tam! Tak ještě jednou: Je to tam! Kritici už měli možnost vidět všechny epizody nového seriálu The Last of Us a recenze jsou naprosto nadšené. Kritici chválí novinku HBO jako nejlepší videoherní adaptaci vůbec, která ale zároveň není jen překlopením předlohy, nýbrž jeho rozšířením se silnými emocionálními údery do slabin.

Rusové skutečně natočili film ve vesmíru. V traileru podtrhují trumfnutí Toma Cruise
Rusové skutečně natočili film ve vesmíru. V traileru podtrhují trumfnutí Toma Cruise
09.01.2023 17:00:00 | Filmové novinky

Zatímco Tom Cruise svůj biják natočený ve skutečném vesmíru teprve chystá, Rusové ten svůj už dávno natočili a vyrukovali s první upoutávkou. A výsledek kupodivu nevypadá vůbec špatně.

Češi neskutečně válcují Netflix! Daří se hned třem tuzemských filmům
Češi neskutečně válcují Netflix! Daří se hned třem tuzemských filmům
09.01.2023 16:40:00 | Filmové novinky

České filmy na Netflixu jsou kategorií, která láká řadu předplatitelů. Důkazem je prakticky každá premiéra tuzemského filmu na streamovací platformě, jež se zpravidla přetaví v nevídaný úspěch, který mnohdy dokonce napravuje nepříliš velkou návštěvnost z kin. V poslední době zaujalo hned několik snímků včetně Jana Žižky.

Nový hororový hit drtí kina a dotírá na Avatar. Kritici i diváci jsou nadšení
Nový hororový hit drtí kina a dotírá na Avatar. Kritici i diváci jsou nadšení
09.01.2023 16:00:00 | Filmové novinky

Producenti James Wan a Jason Blum mají nový hororový hit. Novinka, která mísí zápletku z kultovní Dětské hry s moderními technologie, si dokonce v amerických kinech dovolila vyšlápnout na Avatar a sbírá extrémně nadšené recenze.