FB pixel TP pixel
První trailer (před)pokračování Armády mrtvých je tady a ukazuje Prahu! © Netflix

První trailer (před)pokračování Armády mrtvých je tady a ukazuje Prahu!

Na světlo světa se konečně dostala první ukázka na očekávaný akční heist Armáda lupičů, který na obrazovky Netflixu vrátí nejzábavnější postavu Armády mrtvých Dietera Ludwiga. Kulisy filmu pak českým divákům prozradí, že se snímek natáčel v Praze.

Filmové novinky

Jak většina fandů Zacka Snydera určitě ví, po nedávné premiéře režisérovy zombie řežby Armáda mrtvých dorazí zanedlouho na Netflix dva prequely, které toto univerzum dále rozšíří. Prvním je šestidílný anime seriál s názvem Army of the Dead: Lost Vegas, který se bude odehrávat nedlouho před dějem filmu a měl by se zaměřit na první zombie mise Scotta Warda (Dave Bautista) a jeho týmu. Tím druhým je heist Armáda lupičů, který právě od Netflixu dostal zábavný zbrusu nový trailer, kterým láká na dobrodružství odehrávající se v dobách nastávající zombie apokalypsy.

Ukázka svým vyzněním a náladou přesně vystihuje hlavní postavu Ludwiga Dietera, jak si ji pamatujeme ze Snyderova bijáku, a potvrzuje i proklamace tvůrců Zacka Snydera a jeho ženy Deborah. Ti snímek popsali jako mix heistu a romantické komedie s atmosférou podobnou Loupeži po italsku. Dieter, kterého si zahrál německý herec Matthias Schweighöfer a který nakonec snímek i zrežíroval, se připojí k týmu nejhledanějších zločinců Interpolu a bude se snažit využít společenské nestability, když se pustí do megalomanské loupežní akce, ve které se pokusí vykrást sejfy po celé Evropě. Jak trailer naznačuje, zásadní postavou snímku bude i náborářka Gwendolina, kterou ztvárnila britská herečka Nathalie Emmanuel (Rychle a zběsile). Film, který se natáčel v Praze, by měl do knihovny Netflixu dorazit ještě tento rok.

 2 837 zobrazení  
10 věcí, které odhalil trailer 3. řady Titans. Dorazí i Joker a Batman!
10 věcí, které odhalil trailer 3. řady Titans. Dorazí i Joker a Batman!
25.07.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Nový trailer na třetí sérii oblíbeného seriálu Titans jste už zajisté viděli. První seriálovou výpravu do Gothamu jsme pro vás nyní rozebrali a vybrali celou řadu zajímavostí a reálií, které můžeme v ponurém městě čekat. Pojďme se na ně podívat.

HBO našlo herečku pro filmovou Batgirl. A fandové zase řeší nesmysly
HBO našlo herečku pro filmovou Batgirl. A fandové zase řeší nesmysly
25.07.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Režiséři Adil El Arbi a Bilall Fallah, kteří společně nedávno dokončili marvelovský seriál Ms. Marvel, nachystají pro konkurenční Warner Bros. a HBO Max i sólovku Batgirl. Studio jim nyní konečně sehnalo hlavní představitelku. Kdopak si to Barbaru Gordon zahraje?

Hororový megahit Netflixu chce jít ve šlépějích vesmíru Marvelu
Hororový megahit Netflixu chce jít ve šlépějích vesmíru Marvelu
23.07.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Hororová trilogie Ulice strachu na Netflixu z diváckého hlediska obstála a mezi předplatiteli se stala značně populární. Není proto divu, že se mluví o pokračování. Režisérka celého projektu Leigh Janiak prozradila, že má s touto letní hororovou událostí ambiciózní plány.

Filmová Duna má konečně pořádně našlapaný a velkolepý trailer!
Filmová Duna má konečně pořádně našlapaný a velkolepý trailer!
22.07.2021 19:00:00 | Filmové novinky

Studio Warner Bros. konečně představilo plnohodnotnou ukázku na nejočekávanější sci-fi roku, adaptaci klasiky Franka Herberta Duna.