FB pixel TP pixel
Film roku přichází! Druhý Avatar vypadá v prvním traileru úchvatně © 20th Century Studios

Film roku přichází! Druhý Avatar vypadá v prvním traileru úchvatně

Necelých třináct po premiéře prvního filmu se James Cameron konečně vrací na Pandoru a představuje nám první trailer na patrně nejočekávanější film roku. Druhý Avatar vypadá ještě bombastičtěji než jednička. Velkou část filmu strávíme ve vodním světě.

9. 5. 2022 16:30 | Filmové novinky

James Cameron na pokračováních Avatara pracoval dlouhé roky a další pak trávil v postprodukční fázi. Po sérii odkladů pak letos, konkrétně 15. prosince, do kin konečně dorazí první z očekávaných sequelů. Snímek s názvem Avatar: The Way of Water nás vezme, jak už název napovídá, do podvodního světa Pandory. V traileru vidíme rozmanitou faunu moří domovské planety národu Na'vi a také návrat Jakea Sullyho v podání Sama Worthingtona. Ten nám připomíná, že rodina je to nejdůležitější, co v životě má.

V Cameronově sequelu se vrátí i Zoe Saldana, Giovanni Ribisi nebo Sigourney Weaver, hlavního padoucha pak opět ztvární démonický Stephen Lang. Nově se můžeme těšit i na oscarovou Kate Winslet, která při natáčení překonala osobní rekord v zadržování dechu pod vodou, a údajně i na Vina Diesela. Výsledek každopádně budeme moci ocenit v prosinci, premiéry dalších epizod jsou v plánu na roky 2024, 2026 a 2028.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Tvůrci Vyproštění nezahálí! Netflix ukázal nabušený trailer na akční novinku
Tvůrci Vyproštění nezahálí! Netflix ukázal nabušený trailer na akční novinku
09.05.2022 12:50:00 | Filmové novinky

Netfix zveřejnil první trailer k chystané akční řežbě Interceptor, ve které bude španělská star Elsa Pataky likvidovat nepřátele v mixu Smrtonosné pasti a Vyproštění.

South Park co nevidět zmizí z Netflixu. Již brzy ho najdete jinde
South Park co nevidět zmizí z Netflixu. Již brzy ho najdete jinde
08.05.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Městečko South Park sice patří mezi kultovní seriály, jeho odchod z Netflixu však mnoho lidí bolet nebude. Už jen proto, že se streamovací obr nikdy neobtěžoval se ziskem práv na větší množství řad populární satiry. Diváci ho brzy uvidí jinde.

Megahit Papírový dům má novou tvář. První trailer slibuje pořádnou jízdu
Megahit Papírový dům má novou tvář. První trailer slibuje pořádnou jízdu
08.05.2022 7:00:00 | Filmové novinky

Pokud vám chybí seriál Papírový dům, též známý jako La Casa de Papel, můžete se již brzy těšit na jeho nové zpracování. Tentokrát se s tematikou loupeží podíváme za hranice Evropy, přesněji do Koreje, která se v posledních letech stává zdrojem nejsledovanějších seriálů na Netflixu.

Cobra Kai: Nejlepší seriál Netflixu se vrací dříve. První trailer slibuje válku
Cobra Kai: Nejlepší seriál Netflixu se vrací dříve. První trailer slibuje válku
06.05.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Cobra Kai je pro mnohé diváky Netflixu tím absolutně nejlepším seriálem, který je aktuálně v nabídce streamovací služby. A upoutávka na 5. řadu rozhodně slibuje ještě větší měřítko než posledně. Vydáme se do Mexika a dojde i na Silverovo týrání dětí.