FB pixel TP pixel
Netflix ukázal žhavého kandidáta na Oscara. Mysteriózní trailer je plný napětí © Netflix

Netflix ukázal žhavého kandidáta na Oscara. Mysteriózní trailer je plný napětí

Netflix konečně ukázal jeden z nejočekávanějších filmů letošního roku, který má ambice útočit na Oscary. První trailer je dokonalou ukázkou mystéria a napětí.

30. 8. 2022 14:30 | Filmové novinky

Režisér Noah Baumbach má za sebou velmi povedenou spolupráci s Netflixem díky snímku Manželská historie a zatím se zdá, že úspěch bude slavit i se svou satirickou novinkou Bílý šum. Ta vychází z postmoderní knihy Dona DeLilla, která si skrze příběh profesora „hitlerovských studií“ a jeho rodiny, jež prchá před smrtícím toxickým mrakem, dělá legraci mimo jiné z konzumerismu či rodinných vztahů. Baumbachův poslední film zaznamenal šest nominací na Oscara a podobné ambice má bezpochyby i Bílý šum. V hlavních rolích se objeví Adam Driver a Greta Gerwig. Premiéra zatím nebyla stanovena, ale očekává se, že ji Netflix stihne během letošního podzimu. Díky uvedení na festivalu v Benátkách si však film odbude premiéru již 31. srpna.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Jeden z nejlepších seriálů všech dob se vrací. Dorazí online i do kin!
Jeden z nejlepších seriálů všech dob se vrací. Dorazí online i do kin!
30.08.2022 9:45:00 | Filmové novinky

Seriál, který položil jeden ze základních kamenů Quality TV, se vrací. Díky Aerofilms u toho budou i diváci v České republice.

Trailer 3. dílu Rodu draka láká na epickou bitvu a ohnivou zhoubu
Trailer 3. dílu Rodu draka láká na epickou bitvu a ohnivou zhoubu
29.08.2022 15:45:00 | Filmové novinky

Seriál Rod draka představil upoutávku na již třetí epizodu své první řady. A podle všeho nás čeká epická řež, ve které dojde na řinčení mečů i spoustu dračího ohně.

Autor Hry o trůny chtěl seriál mnohem delší. Popsal svůj podíl na finále
Autor Hry o trůny chtěl seriál mnohem delší. Popsal svůj podíl na finále
29.08.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Premiéra nového seriálu ze Západozemí s podtitulem Rod Draka rozpoutala opět ve veřejném prostoru diskuze o jednom z nejpopulárnějších seriálů uplynulé dekády. Ke Hře o trůny se pro magazín The Wall Street Journal vyjádřil i sám autor knižní předlohy George R.R. Martin.

Nová fantasy Netflixu má velkolepý první trailer. Jason Momoa v něm řádí
Nová fantasy Netflixu má velkolepý první trailer. Jason Momoa v něm řádí
29.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Netflix se právě pochlubil novým trailerem ke svému připravovanému fantasy Snivokraj, kterým nás v hlavní roli provede oblíbený Jason Momoa. Těšme se na spektakulární trikovou podívanou plnou nespoutaných fantastických výjevů.