FB pixel TP pixel
Trailer 3. dílu Rodu draka láká na epickou bitvu a ohnivou zhoubu © HBO

Trailer 3. dílu Rodu draka láká na epickou bitvu a ohnivou zhoubu

Seriál Rod draka představil upoutávku na již třetí epizodu své první řady. A podle všeho nás čeká epická řež, ve které dojde na řinčení mečů i spoustu dračího ohně.

29. 8. 2022 15:45 | Filmové novinky

Vzpomínáte na první řady Hry o trůny, ve kterých se velké bitvy přeskakovaly, protože na ně jednoduše nebyly peníze? U Rodu draka tohle omezení neplatí, a tak nás ve třetí epizodě opět čekají velkolepé výjevy. Tentokrát se ke slovu nedostanou jen armády a boje muže proti muži, ale i lodě a hlavně oheň mocných targaryenských draků. Zkrátka obvyklá „trůní“ legrace, ve které nemůže samozřejmě chybět ani tučná porce rodinného dramatu mezi Rhaenyrou a jejím otcem.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Autor Hry o trůny chtěl seriál mnohem delší. Popsal svůj podíl na finále
Autor Hry o trůny chtěl seriál mnohem delší. Popsal svůj podíl na finále
29.08.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Premiéra nového seriálu ze Západozemí s podtitulem Rod Draka rozpoutala opět ve veřejném prostoru diskuze o jednom z nejpopulárnějších seriálů uplynulé dekády. Ke Hře o trůny se pro magazín The Wall Street Journal vyjádřil i sám autor knižní předlohy George R.R. Martin.

Nová fantasy Netflixu má velkolepý první trailer. Jason Momoa v něm řádí
Nová fantasy Netflixu má velkolepý první trailer. Jason Momoa v něm řádí
29.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Netflix se právě pochlubil novým trailerem ke svému připravovanému fantasy Snivokraj, kterým nás v hlavní roli provede oblíbený Jason Momoa. Těšme se na spektakulární trikovou podívanou plnou nespoutaných fantastických výjevů.

Netflix ruší dva velké seriály. Konec obou projektů fanoušky potěší
Netflix ruší dva velké seriály. Konec obou projektů fanoušky potěší
28.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Letošní očekávaná hororová novinka z dílny Netflixu se po rozpačité první sérii nakonec nedočká pokračování. Naopak, velkého zakončení se dočká seriál Umbrella Academy, jeden z nejúspěšnějších komiksových seriálů vůbec, jenž skončí po čtyřech řadách.

Aquaman 2 a další filmové hity jsou odloženy. Počkáme si dlouho
Aquaman 2 a další filmové hity jsou odloženy. Počkáme si dlouho
26.08.2022 16:40:00 | Filmové novinky

Zrušená Batgirl a k ní kupa dalších projektů se značkou DC. To je prozatímní vizitka WB Discovery, které se slavnou značkou prozatím nezachází tak, jak by si zasloužila. Dalším důkazem budiž rošáda s premiérami očekávaných pokračování dřívějších hitů.