FB pixel TP pixel
Dwayne Johnson je drsný Black Adam v novém traileru komiksových hrdinů © Warner Bros.

Dwayne Johnson je drsný Black Adam v novém traileru komiksových hrdinů

Studio Warner Bros. nás novým videem láká na své čtyři letošní DC kinosnímky. A rozhodně se máme na co těšit! Po třiceti letech se vrátí divácky asi nejoblíbenější Batman, po dlouhých odkladech dorazí i jeden milovaný antihrdina a z agenta 007 bude mocný kouzelník, před kterým i Dr. Strange bledne závistí!

13. 2. 2022 12:00 | Filmové novinky

V novém kratičkém teaseru vidíme vše důležité. Batmana v podání Roberta Pattinsona Pattinsona, který se nutně musí spojit s tajemnou sexy Selinou Kyle, aby odhalil gothamské tajemství. Flashe cestujícího časem za doprovodu monologu Keatonova Batmana. A také vůbec první pohled na filmovou sestavu legendárního Amerického spolku spravedlnosti. Slavný tým z dob Zlatého věku komiksu se po seriálových vystoupeních v Arrowverse a Stargirl konečně dostane na velké plátno a můžeme se na něj těšit v Black Adamovi. V teaseru tak vidíme první záběry na Atom Smashera, Cyclone i Hawkmana. Lídrem týmu pak bude Doctor Fate, legendární kouzelník, kterého si zahraje samotný Pierce Brosnan.

Letošní filmový rok s DC započne v Česku už 3. března, kdy do kin dorazí Reevesův očekávaný Batman. Na něj naváže Black Adam s premiérou 28. července. Konec roku pak zpříjemní Flash (3. listopadu) a druhý Aquaman (15. prosince). A co víc - exkluzivně na HBO Max se dočkáme Batgirl! V té se, stejně jako ve Flashovi, objeví i Keaton coby Batman. Legendární herec v Glasgow právě natáčí své scény a v netopýří sólovce si zahraje po boku dalších hvězd jako jsou J.K. Simmons a Brendan Fraser. Premiéra se očekává někdy koncem roku. Zároveň připomínáme, že od 8. března bude v Česku dostupná služba HBO Max, se kterou se zásadně mění strategie studa Warner Bros. Zmíněné filmy a další tituly slavného studia budeme se už po 45 dnech v kinech přesunou právě na HBO. Ostatně nedávno jsme pro vás sepsali celý seznam největších hitů, na které už do kina v podstatě vůbec nemusíte.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Netflix ukázal epickou sci-fi o cestování v čase od tvůrce Stranger Things
Netflix ukázal epickou sci-fi o cestování v čase od tvůrce Stranger Things
13. 2. 2022 11:20:00 | Filmové novinky

Na půli března si Netflix pro své předplatitele připravil hvězdně obsazené rodinné sci-fi dobrodružství. Očekávat můžeme výpravnou podívanou se skvělými triky, charismatické herce a velkou porci zábavy.

Potvrzeno! Daredevil a další marvelovky opouští Netflix
Potvrzeno! Daredevil a další marvelovky opouští Netflix
11. 2. 2022 18:30:00 | Filmové novinky

Nejlepší seriály na Netflixu opouští katalog streamovacího giganta. Daredevil, Jessica Jones a další marvelovské hity budou dostupné už jen do konce měsíce února.

Nejslavnější severský detektiv se vrací na Netflix v temném traileru
Nejslavnější severský detektiv se vrací na Netflix v temném traileru
11. 2. 2022 15:30:00 | Filmové novinky

Již příští týden se na obrazovky předplatitelů vrátí oblíbený švédský detektiv Kurt Wallander, který se v druhé řadě pustí do nového případu. Zároveň se ale bude vyrovnávat se svou temnou minulostí.

Jurský svět 3 v traileru láká na nadvládu ještěrů, epickou akci a legendy
Jurský svět 3 v traileru láká na nadvládu ještěrů, epickou akci a legendy
10. 2. 2022 16:00:00 | Filmové novinky

Režisér Colin Trevorrow a studio Universal odhalili první velkolepý trailer na závěr trilogie Jurský svět. Svět nyní hýří dinosaury a hrdinové všech generací se musí spojit, aby zabránili zkáze ve velmi divokých akčních scénách.