FB pixel TP pixel
Black Adam v epickém traileru drtí stíhačky i hrdiny. Ukazuje se i nový padouch © Warner Bros.

Black Adam v epickém traileru drtí stíhačky i hrdiny. Ukazuje se i nový padouch

Patnáct let po velkém oznámení obsazení Dwayna Johnsona do role Black Adama se oblíbený The Rock konečně představí jako ikonický antihrdina ze stáje DC. Ve finálním traileru předvádí, proč je považován za jednu z nejmocnějších DC postav a holýma rukama likviduje nejen US Army, ale také JSA.

9. 9. 2022 15:00 | Filmové novinky

Narodil se ve státě Kahndaq a byl jeho prostým občanem. Pak ale jeho syn obětoval život a muž jménem Teth Adam ztratil víru. I když se stal šampionem s mocí šesti bohů a polobohů, svou moc zneužil, proto byl na 5000 let uvězněn. Nyní se ale probral a Zemi hrozí velké nebezpečí. Notoricky známá Amanda Waller proto povolává do boje tým hrdinů zvaný Americký spolek spravedlnosti, aby si s Adamem poradil. Jenže, Adam nebude jediným problémem. Z hlubin pekelných totiž přichází šampion podzemní říše jménem Sabbac, který je obdařen silou šesti démonů - Satanovou, Aymovou, Belialovou, Belzebubovou, Asmodeovou a Crateiovou. Adam a JSA tak budou muset spojit síly, aby zloducha zahnali zpět za sedm pekelných kruhů!

V traileru se Amanda Waller a Sabbac představují v celé své kráse. Oproti spekulacím nakonec v traileru nevystupuje Cavillův Superman, byť se o jeho návratu nadále čile spekuluje a právě ve snímku Black Adam by měl sehrát určitou roli. Zda nakonec právě Muž z oceli pomůže zastavit pekelníka Sabbaca je prozatím ve hvězdách, odpovědí se každopádně dočkáme 20. října. Black Adama natočil Jaume Collet-Serra a kromě Rocka se můžeme těšit na Pierce Brosnana (Dr. Fate), Noaha Centinea (Atom Smasher), Aldise Hodge (Hawkman), Quintessu Swindell (Cyclone), Marwana Kanzariho (Sabbac) či Violu Davis (Amanda Waller). Adam je nakonec letos posledním DC filmem, kterého se v kinech dočkáme, sequely Shazama a Aquamana totiž nedávno byly odsunuty. Rockův snímek proto bude mít co dělat, aby alespoň částečně napravil pošramocenou pověst DCEU. Tak snad se mu to povede.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Pokračování skvělé detektivky přichází na Netflix. Trailer láká na složitou vraždu
Pokračování skvělé detektivky přichází na Netflix. Trailer láká na složitou vraždu
08.09.2022 18:45:00 | Filmové novinky

Benoit Blanc se díky spolupráci režiséra Riana Johnsona a Netflixu vrací k vyšetřování záhad a na jednom středomořském ostrově bude muset přijít na kloub záhadné vraždě. A jak ukazuje první pořádný trailer, čeká nás znovu mix řádně černého humoru a precizního rozplétání okolností vraždy.

Jak dopadl Žižka? První recenze jsou venku a mají jasno
Jak dopadl Žižka? První recenze jsou venku a mají jasno
07.09.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Nejdražší film s cenovkou až 500 milionů korun se už ve čtvrtek přiřítí do tuzemských kin. A zatímco čeští recenzenti musí čekat do středečních 18 hodin, aby vynesli verdikt, zahraniční novináři již své texty vypustili. A výsledek není příliš velkým překvapením.

Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje rozvrat mezi Targaryeny a dračí útok
Trailer 4. dílu Rodu draka ukazuje rozvrat mezi Targaryeny a dračí útok
06.09.2022 15:00:00 | Filmové novinky

HBO po uvedení třetí epizody prequelu Hry o trůny uvedlo další z upoutávek, které naznačují, co se bude dále dít. A vypadá to, že rod Targaryenů míří do noční můry, která nejen králi Viserysovi způsobí pořádný bolehlav.

Velkolepý trailer Netflixu ukazuje brutalitu války. Na západní frontě klid vypadá božsky
Velkolepý trailer Netflixu ukazuje brutalitu války. Na západní frontě klid vypadá božsky
06.09.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix již tento podzim uvede očekávanou novou adaptaci literární klasiky Na západní frontě klid. A první trailer je naprosto velkolepou záležitostí, která ale zároveň poukazuje na úděsnost války a dopad na vojáky v první linii.