FB pixel TP pixel
Nejlepší akční seriál HBO byl předčasně zrušen. Zachránit ho může Netflix © HBO Max

Nejlepší akční seriál HBO byl předčasně zrušen. Zachránit ho může Netflix

Služba HBO Max oznámila, že její nejlepší akční seriál se bohužel nedočká čtvrté řadě. Kriminální drama Bojovník, v němž nechybí řada kung-fu soubojů, přitom patřilo mezi nejoblíbenější tituly na platformě. Nový život ale může nalézt na Netflixu.

Filmové novinky

Akční gangsterka Bojovník to rozhodně nemá v éře streamingu jednoduché. Na druhou stranu byste asi nenašli seriál, který tak moc odmítá zemřít. Stylová akční podívaná, vycházející z nápadu legendárního Bruce Lee, původně vznikla v roce 2019 pro Cinemax. Ten však v roce 2020 opustil snahu budovat vlastní tvorbu, a tak seriál po dvou řadách spadl pod sesterskou platformu HBO, která odvysílala třetí řadu. Po posledních epizodách byl však seriál zrušen a producenti nyní doufají, že mu nalije novou krev do žil Netflix.

Ten se totiž obratem chopil práv na dosavadní epizody, přičemž půjde o další z mnoha nových co-exkluzivních dohod, které HBO umožňují si seriál nechat na platformě, zároveň ho ale může licencovat i jinam. Dříve jsme se díky tomuto kroku dočkali na Netflixu seriálů jako Bratrstvo neohrožených, Pacifik, Hráči nebo Odpočívej v pokoji. Producenti věří, že pokud bude mít seriál na Netflixu dostatečnou sledovanost (cílovou skupinu diváku má velmi vhodnou), mohl by se rozhoupat pro schválení čtvrté řady. Ostatně i s tímto prodlužováním seriálů má Netflix bohatou zkušenost, nejde tedy o žádnou utopii.

Nic však aktuálně není rozhodnuto a štáb byl spolu s herci rozpuštěn. Hlavní hvězda Andrew Koji si už našel jinou práci v seriálu Gangs of London a akčním thrilleru Sixteen. Je tedy otázkou, jestli by si on i jiní herci vůbec našli na pokračování čas. O tom ale rozhodne až budoucnost. Připomeňme, že se seriál odehrává na konci 19. století v Chinatownu v San Franciscu a sleduje bojovníka Ah Sahma, který emigruje za záhadných okolností z Číny do Ameriky, kde se stane součástí organizovaného zločinu.

Zdroj: Deadline

 1 293 zobrazení   2 se líbí
Jeden z nejočekávanějších thrillerů příštího roku má skvělý trailer. Slibuje stylovost Drive
Jeden z nejočekávanějších thrillerů příštího roku má skvělý trailer. Slibuje stylovost Drive
20.12.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Pokud se vám stýská po stylových thrillerech, máte se na co těšit. Chystaný snímek Love Lies Bleeding slibuje jedinečnou atmosféru, která tu byla naposledy snad při Drive Nicolase Windinga Refna.

Nové dystopické sci-fi Netflixu ukazuje špinavou budoucnost. Drsný trailer si nebere servítky
Nové dystopické sci-fi Netflixu ukazuje špinavou budoucnost. Drsný trailer si nebere servítky
19.12.2023 16:10:00 | Filmové novinky

Temné dystopické sci-fi Kuchyně, které je režijním debutem talentovaného herce Daniela Kaluuyi, dostalo od Netflixu první trailer. Ten ukazuje bezútěšný Londýn plný motorkářských gangů, policejní brutality a sociálního napětí mezi bohatými a chudými.

Netflix odhalil sci-fi Kosmonaut z Čech. V prvním traileru září Adam Sandler
Netflix odhalil sci-fi Kosmonaut z Čech. V prvním traileru září Adam Sandler
19.12.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Po letech čekání jsme se konečně dočkali a streamovací obr Netflix odhalil první trailer na očekávanou sci-fi s Adamem Sandlerem Kosmonaut z Čech. Snímek dorazí v březnu a nabídne hvězdné obsazení.

Marvel vyhodil stěžejní hvězdu a musí předělávat filmy. Herec má namířeno do vězení
Marvel vyhodil stěžejní hvězdu a musí předělávat filmy. Herec má namířeno do vězení
19.12.2023 7:00:00 | Filmové novinky

Herec Jonathan Majors byl soudní porotou shledán vinným z napadení a obtěžování a jeho kariéra je zřejmě u konce. Již dříve se ho zbavila jeho agentura, nyní ho hodil pod vlak i komiksový obr Marvel. Ten musí měnit celou filmovou strategii.