FB pixel TP pixel
Bratrstvo neohrožených dostane další díly, seriál od HBO přebírá Apple © TMDB

Bratrstvo neohrožených dostane další díly, seriál od HBO přebírá Apple

Seriál, jenž se stal etalonem televizní kvality a v různých žebříčcích nejoblíbenějších seriálů historie jen málokdy chybí, se díky společnosti Apple dočká dalších dílů. Za kvalitu projektu budou opět ručit Steven Spielberg a Tom Hanks.

Filmové novinky

Historická válečná minisérie z roku 2001 Bratrstvo neohrožených, která sledovala osud armádních výsadkářů v Evropě a která v žebříčku nejoblíbenějších seriálů na serveru IMDB s průměrným hodnocením 9,5 bodů z 10 zaujímá třetí pozici za dvěma řadami vysokorozpočtových dokumentů Zázračná planeta, nyní dostane pokračování v podobě dalších příběhů z druhé světové války. Už v roce 2010 na projekt navázal seriál Pacifik, který sledoval průběh války mezi USA a Japonskem v Tichomoří. I když už seriál nenasbíral tak oslavná hodnocení, pořád se jednalo o nadstandardní televizní počin, který katalogu HBO určitě ostudu neudělal. O to větším překvapením nyní je, že tento fundemantální projekt HBO nyní přebírá Apple pro svou Apple TV+. Za novou minisérii prý hodlá utratit ohromujících 200 milionů dolarů a HBO tak jednoduše přeplatila. Bude se tak jednat i o první čistě interně vytvořený seriál a ne jako doposud o nakoupený projekt vytvořený jinými společnostmi. Série by měla obsahovat osm hodinových epizod.

Bratrstvo neohrožených dostane další díly, seriál od HBO přebírá Apple © TMDB

Nová série převezme název a bude adaptovat příběhy z knihy spisovatele Donalda L Millera Masters of the Air z roku 2007 s českým podtitulem Vládcové nebes, která sleduje příběhy amerických posádek bombardérů, které se účastnily bojů nad Evropou, a podílely se na bombardování Berlína, Drážďan nebo Hannoveru. Na projekt budou z producentských pozic, stejně jako u Bratrstva i Pacifiku, opět dohlížet hvězdy Steven Spielberg a Tom Hanks, scénáře se ujme John Orfloff, který sepsal i scénář k Bratrstvu, takže bychom se o kvalitní výsledek neměli bát. Uvidíme, jestli podobně jako u dvou předchozích minisérií budeme svědky nástupu nových seriálových a filmových hvězd. Považte, seznam herců, kteří se v sériích objevili, je docela úchvatný: Damian Lewis, Rami Malek, Simon Pegg, James McAvoy, Logan Marshall-Green, Andrew Scott, Dexter Fletcher, Tom Hardy nebo Michael Fassbender. A to jsou jen ty nejzářivější příklady.

 482 zobrazení   89 se líbí
Zklamaný George R. R. Martin: 8. řada Hry o trůny nebyla věrná předloze
Zklamaný George R. R. Martin: 8. řada Hry o trůny nebyla věrná předloze
10.10.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Dlouhou dobu mlčel a možná proto měl osobní či smluvní důvody. Nyní však autor předlohy seriálu Hra o Trůny pomalu odhaluje svůj názor na to, jakým způsobem byl seriál ukončen. A k jeho kritice nedostatečné kvality poslední řady už se přidal i jeden z režisérů veleúspěšného seriálu.

Hvězda Jokera se pokračování nebrání
Hvězda Jokera se pokračování nebrání
10.10.2019 | Filmové novinky

Nejnovější představitel gothamského zlosyna Jokera nepatří mezi velké fanoušky filmových pokračování. Dle jeho posledních vyjádření se však zdá, že v případě prince zločinu by byl schopen udělat výjimku.

Nové seriály Marvel Cinematic Universe, které budou dostupné na Disney+
Nové seriály Marvel Cinematic Universe, které budou dostupné na Disney+
09.10.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Disney+ se sice v našich končinách ještě minimálně rok nedočkáme, až se k němu však dostaneme, budeme mít možnost sledovat velké množství nových seriálů. Zaměřme se tedy nyní na novou tvorbu v rámci MCU a ukažme si, jak bude souviset s filmy.

Přátelé mají na Netflixu konečně i české titulky s bonusem pro fanoušky
Přátelé mají na Netflixu konečně i české titulky s bonusem pro fanoušky
09.10.2019 | Filmové novinky

Skončili sice před 15 lety, jejich sláva však rozhodně nevyprchala. Přátelé dodnes zůstávají pravděpodobně nejslavnějším sitcomem vůbec a jejich fanoušci si je nyní mohou užít na Netflixu i se solidními českými titulky. A nezůstalo jen u nich.