FB pixel TP pixel
Český T-Mobile a Vodafone nabízí neomezené sledování filmů na mobilu © TMDB

Český T-Mobile a Vodafone nabízí neomezené sledování filmů na mobilu

Dva ze třích českých operátorů včera představily nové mobilní datové balíčky, které umožňují neomezené sledování například Netflixu, HBO nebo Amazonu. Mrkli jsme podrobněji na detaily těchto nabídek, srovnali ceny a parametry a prozkomali případné skryté háčky.

Filmové novinky
 89 zobrazení   10 se líbí
 Jak to bude dál s House of Cards? Netflix hledá náhradu za Spaceyho
Jak to bude dál s House of Cards? Netflix hledá náhradu za Spaceyho
08.11.2017 | Filmové novinky

Je to více než týden, co se na veřejnosti objevil sexuální skandál okolo Kevina Spaceyho. Situace se zpočátku měnila každou hodinu, teď emoce pomalu utichají a začíná se řešit co s roztočenou šestou sezónou. Možností je několik - hlavního hrdinu nechat zabít a nebo přeobsadit. Co si vybere Netflix?

Konečně pořádný trailer na The Crown, na Netflixu už za měsíc
Konečně pořádný trailer na The Crown, na Netflixu už za měsíc
07.11.2017 | Filmové novinky

Pokračování úspěšného seriálu The Crown se blíží mílovými kroky a už přesně za měsíc se dočkáme druhé série. Netflix také vydal první dlouhou ukázku, kde budeme moci blíže nahlédnout do života Alžběty II. a nových výzev, které před ní čekají.

Amazon chystá seriálového Pána prstenů
Amazon chystá seriálového Pána prstenů
06.11.2017 | Filmové novinky

Překvapivá novinka se objevila koncem minulého týdne, společnost Amazon a studio Warner Brothers podle všeho vyjednávají s dědici spisovatele J. R. R. Tolkiena o nové verzi legendárního Pána prstenů. Dočkáme se na Amazon Prime seriálu dříve, než uplynule dvacet let od premiéry prvního dílu nejslavnější verze od Petera Jacksona?

KVÍZ: Jak dobře znáš Stranger Things?
KVÍZ: Jak dobře znáš Stranger Things?
26.10.2017 | Filmové novinky

Právě startuje druhá řada populárního seriálu Stranger Things. Jestli jsi fanoušek a nedočkavě se těšíš, určite pro tebe nebude problém projít naším kvízem a vyzkoušet si, jak moc velký znalec opravdu jsi!