FB pixel TP pixel
Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad © TMDB

Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad

Krátce po našem oznámení o rozbíhajícím se natáčení filmu k seriálovému westernu Deadwood, se objevila podobná zpráva, která pro změnu potěší fanoušky seriálového krimi dramatu Perníkový táta. S velkou pravděpodobností vznikne film z tohoto seriálového světa.

Filmové novinky

Tuto informaci přinesl server Hollywood Reporter a dle jejich zdroje by se mělo jednat o film dlouhý přibližně dvě hodiny s pracovním názvem Greenbrier a měli bychom v něm sledovat útěk uneseného muže a jeho cesty za svobodou. Odehrávat by se měl opět v prostoru Nového Mexika. Ale jestli film zamíří do kin nebo to bude televizní projekt, jestli půjde o prequel či sequel nebo které seriálové postavy se ve filmu objeví, dosud zveřejněno nebylo.

Seriál Perníkový táta (Breaking Bad) televizní stanice AMC během svých pěti řad získal nepřeberné množství cen a v sestavovaných žebříčcích nejlepších seriálů historie chybí jen velmi zřídka. Jde o příběh proměny středoškolského učitele chemie Walter Whitea v životním podání Bryana Cranstona, kterému je diagnostikována rakovina a on se rozhodne zabezpečit rodinu výrobou drog s pomocí bývalého studenta Jesseho Pinkmana (Aaron Paul).

Chystá se celovečerní film podle seriálu Breaking Bad © TMDB

Jak fanoušci určitě vědí, ze světa Breaking Bad vychází i další kriticky vysoce hodnocený seriál Volejte Saulovi (Better Call Saul), který je k Perníkovému tátovi prequelem, a tentokrát sleduje osudy právníka Jimmiho McGilla a jeho postupné proměny v zástupce zločinců Saula Goodmana (Bob Odenkirk). Seriálovým tvůrcem je opět Vince Gilligan a všechny čtyři řady jsou k dispozici na českém Netflixu. Filmům vytvořeným ze seriálových světů přibude v příštích letech více, nedávno byl například oznámen vznik trilogie o postavě Ricka Grimese ze zombie dramatu Živí mrtví.

 726 zobrazení   369 se líbí
Deadwood po letech zakončí na HBO osudy svých postav filmem
Deadwood po letech zakončí na HBO osudy svých postav filmem
06.11.2018 14:00:00 | Filmové novinky

Dvanáct let po skončení poslední epizody seriálu, který má na kontě ceny Emmy či Zlatý Glóbus, odstartovalo natáčení filmu, ve kterém by se fanoušci měli dočkat starých známých postav a důstojného zakončení.

Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům
Trailer ke třetí řadě Temného případu se tíživou atmosférou vrací ke kořenům
05.11.2018 19:30:00 | Filmové novinky

Po teaseru uvedeném v létě nyní HBO připravila plnohodnotný trailer, ve kterém se již plně obnažuje děsivé tajemství, kterému se v několika časových liniích bude snažit detektiv v podání Mahershala Aliho přijít na kloub.

Krade taky tvoje máma? Zahajuje 1. ročník KINOLAB FILM FESTIVALU
Krade taky tvoje máma? Zahajuje 1. ročník KINOLAB FILM FESTIVALU
01.11.2018 12:10:00 | Filmové novinky

Mnoho Čechů nemá v otázkách pirátství na internetu jasno. Nemusí se však už topit v moři nejasných informací ohledně autorských práv, platforma KINOLAB připravila filmový festival, který proběhne 2. a 3. listopadu v Centru současného umění DOX.

Oceňovaný film ROMA plánuje Netflix uvést v kinech s předstihem
Oceňovaný film ROMA plánuje Netflix uvést v kinech s předstihem
31.10.2018 13:30:00 | Filmové novinky

Již dříve bylo uvedeno, že jeden z letošních nejambicióznějších filmů Netflixu bude mít omezenou světovou kinodistribuci. Nově se spekuluje, že v USA by mělo jít o několik měst, ve kterých by se film uvedl 14 dní před prosincovým uvedením.