FB pixel TP pixel
Drsná akce místo digitálního bordelu. Nový špionážní seriál baví v akčním traileru © Amazon Studios

Drsná akce místo digitálního bordelu. Nový špionážní seriál baví v akčním traileru

Seriál Citadela patřil mezi nejúspěšnější projekty, které pod hlavičkou Amazon Prime vznikly. Není tedy divu, že se streamovací platforma rozhodla nedržet se pouze jednoho seriálu, ale celé universum je již v plné produkci.

Filmové novinky 15. 9. 2024 14:10 | Filmové novinky

Služba Amazon Prime Video zveřejnila ukázku, která láká na nové dobrodružství z fikčního světa, nad kterým drží ochrannou ruku Citadela a její speciální agenti. Tentokrát se místo Priyanky Chopry a Richarda Maddena, kteří se v loňském roce snažili zabránit nepřátelskému syndikátu Mantikora ovládnout svět, dočkáme hladové mladé ženy, která touží po pomstě. Ostatně podle hlavní hrdinky dostal spin-off i své jméno, Citadela: Diana. Mladá Italka touží nalézt vrahy své rodiny. Až když jí přijde tajemná nabídka, má se stát členkou Citadely a pomoci jí infiltrovat mafiánskou rodinu, která je jedním z nejmocnějších výrobců zbraní v Evropě. Právě v útrobách obrovského sídla pak může najít i odpovědi na své palčivé otázky.

Režiséři původního seriálu, bratři Russoové, zde figurují pouze v producentské pozici a jak ukázky napovídají, možná je to i pro dobro celého projektu. Italská odnož totiž působí režisérsky mnohem zdatněji zvládnutá a nechybí jí právě italský šmrnc. Hlavní hrdinka v podání sympatické Matildy De Angelis působí správně hladovým a naštvaným dojmem a prostředí italských Alp vypadá opravdu atraktivně. Možná se ve výsledku můžeme dočkat stylovější podívané než té od bratří Russoů, která působila režisérky poměrně ledabyle. Což bylo dané i masivními přetáčkami.

Citadela: Diana však není jedinou lokální mutací populárního seriálu, své vlastní verze se dočká též Indie díky projektu Citadel: Honey Bunny. Ochuzeni nebudou ale ani fanoušci původního seriálu, protože již příští rok bychom se měli dočkat druhé řady špionážního dobrodružství původních hrdinů, kde přislíbilo návrat plné původní obsazení. Pomstychtivé Diany se diváci dočkají už letos v říjnu.

Zdroj: Amazon Prime Video

Reklama  2 428 zobrazení  
Seriálová událost s fantastickým Farrellem. Kriminálka Tučňák nadchla kritiky
Seriálová událost s fantastickým Farrellem. Kriminálka Tučňák nadchla kritiky
13.09.2024 13:50:00 | Filmové novinky

Od příštího týdne bude na Maxu k vidění komiksová gangsterka Tučňák s Colinem Farrellem v roli démonického Oswalda Cobblepota. První reakce kritiků jsou nadšené. Seriál prý slibuje silný zážitek nejen pro fanoušky komiksů, ale i kvalitních kriminálních dramat.

Venom 3 ve velkolepém traileru čelí invazi monster. Nově odhalený padouch děsil i Avengers
Venom 3 ve velkolepém traileru čelí invazi monster. Nově odhalený padouch děsil i Avengers
12.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Studio Sony konečně odhalilo finální upoutávku na očekávaný snímek Venom: Poslední tanec, v němž se definitivně rozloučíme se symbiontem Venomem a jeho lidským parťákem Eddiem Brockem. Definitivně poslední upoutávka láká na příchod obávaného antagonisty Marvelu, ze kterého se klepala kolena i Avengerům.

Netflix slaví nový megahit. Drsný thriller inspirovaný Rambem baví celý svět
Netflix slaví nový megahit. Drsný thriller inspirovaný Rambem baví celý svět
11.09.2024 18:25:00 | Filmové novinky

Poctivé žánrovky nevymřely a navíc se ukazuje, že diváci si umí kvalitu stále najít i na Netflixu zaplaveném velkou spoustu zbytečností. Důkazem je snímek Rebel Ridge, který se velmi okatě inspiroval slavným Rambem, nejde ale o zbytečnou vykrádačku.

Černý Harry, Ron či Hermiona? Nový Harry Potter hledá herce s talentem nehledě na barvu kůže
Černý Harry, Ron či Hermiona? Nový Harry Potter hledá herce s talentem nehledě na barvu kůže
10.09.2024 19:10:00 | Filmové novinky

Společnost HBO začala oficiálně hledat mladé herce pro nový seriál o Harry Potterovi. A protože půjde o novou a moderní adaptaci knih J. K. Rowlingové, nehledí se nutně na popisy postav v předloze. Klíčový je pro HBO talent, nikoli rasa, barva kůže či sexuální orientace.