FB pixel TP pixel
Vysmívaná vášnivá sága Netflixu vrcholí. Trailer slibuje mafiánskou válku © Netflix

Vysmívaná vášnivá sága Netflixu vrcholí. Trailer slibuje mafiánskou válku

Netflix právě zveřejnil nový jiskřivý trailer k filmu Dalších 365 dní, nejnovějšímu pokračování erotické filmové série podle populární knižní předlohy Blanky Lipińské.

12. 8. 2022 11:30 | Filmové novinky

Když se předloni na obrazovkách Netflixu objevil polský erotický film 365 dní, stal se z něj během pár chvil nečekaný hit, který se držel po několik týdnů na předních příčkách žebříčku nejsledovanějších pořadů. O snímku se začalo mluvit jako o polské drsnější variaci na Padesát odstínů, a přestože diváci kritizovali banální zápletku a toxické vyznění celého filmu, které romantizovalo sexuální násilí a stockholmský syndrom, čísla měl snímek prostě úchvatná.

Netflix se proto logicky nedlouho po premiéře dohodl s autory na zfilmování i zbývajících knih předlohy. Druhý díl s podtitulem Ten den měl premiéru 27. dubna, ovšem takový mediální dosah jako prvotina již neměl, navíc dokázal získat ještě příkřejší divácká hodnocení. Nyní se konečně dostává i na finální díl trilogie, který dopoví příběh Laury a Massima. V oficiální synopsi se pak píše: „Vztah Laury s Massimem dostává zabrat kvůli jejich vzájemné nedůvěře. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe.“ Netflix na snímek láká novým smyslným trailerem a připomenutím data premiéry - fanoušci a fanynky se mohou těšit již příští pátek 19. srpna.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
Nový český komediální hit dorazil na Netflix. Poráží na hlavu veškerou konkurenci
Nový český komediální hit dorazil na Netflix. Poráží na hlavu veškerou konkurenci
11.08.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Na Netflixu se po delší době objevil nový český komediální hit a hned v úchvatně krátkém čase necelých tří měsíců od premiéry v kinech. Rozhodně by si ho neměli nechat ujít fanoušci tvorby Divadla Mír.

Nový Predátor má alternativní verzi. Je ještě lepší než originál
Nový Predátor má alternativní verzi. Je ještě lepší než originál
10.08.2022 16:00:00 | Filmové novinky

Nový Predátor s podtitulem Kořist se těší pozitivním recenzím i chvále fanoušků série. Někteří ale stále neví, že existuje i alternativní verze filmu, která už tak skvělý původní snímek značně vylepšuje.

Netflix ukázal nový mrazivý thriller od tvůrce obřího seriálového hitu
Netflix ukázal nový mrazivý thriller od tvůrce obřího seriálového hitu
10.08.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Pro milovníky mysteriózních thrillerů si Netflix na půli srpna přichystal napínavou minisérii Ozvěny. Podle zveřejněné ukázky můžeme očekávat temnou podívanou s nečekanými zvraty.

Warneři mají konečně plán na zničení Marvelu. Naštve fanoušky Zacka Snydera
Warneři mají konečně plán na zničení Marvelu. Naštve fanoušky Zacka Snydera
10.08.2022 11:00:00 | Filmové novinky

David Zaslav a další členové vedení Warner Bros. Discovery spustili obrovskou reorganizaci komiksového univerza DC. Za oběť jí už padlo několik seriálů a filmů, tvůrci jsou ale stále na začátku. Cílem je vybudovat veleúspěšnou sérii, která konečně bude konkurovat Marvelu. Představme si na dalších řádcích hlavní aspekty této reorganizace.