FB pixel TP pixel
Daredevil a spol. se vrátí na Disney+. Marvel chystá i seriály mimo MCU © TMDB

Daredevil a spol. se vrátí na Disney+. Marvel chystá i seriály mimo MCU

Šéf marvelovské televizní sekce Jeph Loeb se vyjádřil k Netflixem náhle ukončeným komiksovým seriálům jako Daredevil nebo Luke Cage, a nyní láká na další projekty směřované na Disney+.

Streaming novinky 16. 8. 2019 12:00 | Streaming novinky

Když loni Disney oznamoval svůj záměr vstoupit na trh se svou novou streamovací službou, v Netflixu vyhodnotili svou spolupráci s Marvelem, jednou z divizí Disneyho, jako dále nevyhovující a rozhodli se ukončit všechny tzv. Defenders seriály komiksových hrdinů z ulice. Postupně tak bylo ohlášeno zrušení Daredevila, Iron Fista, Luka Cage, Jessicy Jones nebo Punishera a fanoušci jen ohromeně sledovali závěrečné řady svých oblíbených seriálů. A nyní se k tomuto tématu vyjádřil i šéf televizní sekce Marvelu Jeph Loeb, který potvrdil, že byli všichni v Marvelu celou situací zaskočeni a že se jednalo o velmi stresující období, neboť seriály nebyly ani zdaleka dokončené.

Daredevil a spol. se vrátí na Disney+. Marvel chystá i seriály mimo MCU © TMDB

A jak tedy Marvel odpoví na rozchod s Netflixem? Jednoduše. Dodá více seriálů konkurenci. Hrdinové ulice, jako Luke Cage či Daredevil, byli Marvelem vyhodnoceni jako úspěšné seriály a s celým konceptem je plánován comeback. Kvůli problémům s právy se však začne s jinými hrdiny. Loeb navíc přislíbil, že na Disney+ můžeme očekávat více marvelovských komiksových postav, které nebudou svázány s celým MCU, jako se to chystá například u ohlášeného seriálu s Lokim či Hawkeyem. Konkrétnější ale Loeb nebyl. Komiksoví fanoušci si nicméně mohou mnout ruce. Jejich oblíbení hrdinové z komiksových sešitů totiž neřekli poslední slovo a bude jich v budoucnu víc než kdy dřív.

Streamingové služby

Jak vybrat nejlepší streamovací službu?

Je rok 2024 a v Česku už se zabydlely streamovací služby jako Netflix, Max či Voyo. Kterou z nich vybrat? Které jsou ty nejlepší a nejpopulárnější streamovací platformy v ČR? Nabízíme velký přehled všech streamingových platforem u nás.

 763 zobrazení   38 se líbí
HBO Max nakupuje, za Teorii velkého třesku a Dva a půl chlapa dá miliardy
HBO Max nakupuje, za Teorii velkého třesku a Dva a půl chlapa dá miliardy
15.08.2019 | Streaming novinky

Po Přátelích HBO Max pokračuje v nákupech, za které je připraveno zaplatit astronomickou částku. Ve hře je dohoda v hodnotě až 1,5 miliardy dolarů, Teorie velkého třesku a Dva a půl chlapa.

Tvůrci Hry o trůny Benioff a Weiss míří na Netflix za pohádkovou smlouvou
Tvůrci Hry o trůny Benioff a Weiss míří na Netflix za pohádkovou smlouvou
08.08.2019 14:00:00 | Streaming novinky

Netflix ve středu oznámil, že podepsal nemalý kontrakt se showrunnery Hry o trůny Davidem Benioffem a D.B. Weissem. Dvojice na jeho základě bude psát, produkovat a režírovat pod hlavičkou Netflixu nové filmy a seriály. Smlouva má údajně hodnotu 200 milionů dolarů.

Originalita stranou. Disney chystá remaky Sám doma a Noci v muzeu
Originalita stranou. Disney chystá remaky Sám doma a Noci v muzeu
07.08.2019 19:00:00 | Streaming novinky

Studio Disney pokračuje ve svém veleúspěšném tažení, ve kterém adaptuje své bohaté portfolio úspěšných animovaných a hraných filmů. Po nákupu studia Fox se proto logicky rozhodlo pustit i do jeho franšíz.

Disney+ hodlá zničit Netflix. Nabídne atraktivní balíček s Hulu a ESPN+
Disney+ hodlá zničit Netflix. Nabídne atraktivní balíček s Hulu a ESPN+
07.08.2019 16:00:00 | Streaming novinky

Disney se připravuje na ostrý start své streamovací platformy, která divákům v balíčku nabídne i Hulu a sportovní ESPN za velmi zajímavou cenu. Pro našince se navíc objevila naděje, že Disney skrz svou nabídku konečně importuje za velkou louži i Hulu.