FB pixel TP pixel
Potvrzeno! Marvelovky z Netflixu našly nový domov a znají datum premiéry © Netflix / Marvel Studios

Potvrzeno! Marvelovky z Netflixu našly nový domov a znají datum premiéry

Konečně s určitostí víme, že Daredevil a další marvelovské hity Netflixu nebudou někde zavřené v trezoru, ale budou divákům dostupné. Známe dokonce i datum premiéry.

24. 2. 2022 15:00 | Filmové novinky

Jak jste se před dvěma týdny mohli dočíst, 28. únor je posledním dnem, kdy budou seriály Daredevil, Luke Cage, Iron Fist, Jessica Jones, The Defenders a The Punisher dostupné na Netflixu. Od 1. března pak budou seriály nedostupné, neboť se práva přesouvají zpět Marvelu. Nyní už konečně víme, jak dlouho nebude možné seriály sledovat.

Disney, který Marvel vlastní, totiž oznámil, že seriály přesune na svou platformu Disney+. A soudě podle informací kanadského Disney+ nebudou fanoušci temných seriálů spadajících do MCU na své geroje dlouho čekat. Do nabídky je má zařadit již 16. března 2022, přičemž dosud nebylo potvrzeno, zda stejné datum platí i pro evropské verze streamovací služby či tu americkou. Dá se ale předpokládat, že ano. To by pro české publikum znamenalo, že Daredevila a spol. uvidí v Česku znovu nejdříve v průběhu letošního léta, kdy má Disney+ konečně dorazit do Česka. Kdy přesně? Mluví se o červnu, tak si držme palce.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
14 nových fantasy filmů, které již brzy uvidíme na Netflixu
14 nových fantasy filmů, které již brzy uvidíme na Netflixu
24. 2. 2022 9:00:00 | Filmové novinky

Vedle připravovaných fantasy seriálů chystá Netflix pro své předplatitele samozřejmě i hromadu filmových novinek plných magie, kouzelníků a mytických stvoření. Zahrají si v nich takové hvězdy jako Charlize Theron, Will Smith nebo Jason Momoa.

Fanoušci fantasy pozor! Netflix chystá nálož seriálových novinek
Fanoušci fantasy pozor! Netflix chystá nálož seriálových novinek
22. 2. 2022 15:00:00 | Filmové novinky

Fantasy seriály určitě patří mezi ty nejoblíbenější a Netflix to moc dobře ví. Ve vývoji jich má obrovské množství, a tak jsme pro pořádek sestavili seznam projektů, které by v dohledné době měly do jeho katalogu dorazit.

Filmový Vyšehrad v novém traileru překvapuje. Laviho čeká velká změna
Filmový Vyšehrad v novém traileru překvapuje. Laviho čeká velká změna
21. 2. 2022 11:00:00 | Filmové novinky

Již v polovině dubna čeká tuzemská kina událost v podobě návratu Julia Lavického. Slavný bývalý čutálista pražské Sparty, který objevil výčep a pohřbil svoji kariéru ve fotbalovém Vyšehradu, nyní zažije nečekaný životní obrat.

Zack Snyder natočí pro Netflix epickou sci-fi. Vykrade v ní Star Wars
Zack Snyder natočí pro Netflix epickou sci-fi. Vykrade v ní Star Wars
20. 2. 2022 12:00:00 | Filmové novinky

Režisér a scenárista Zack Snyder pokračuje ve své spolupráci s Netflixem. Kromě celé série zombíků v Las Vegas pro něj připraví i velkolepé vesmírné sci-fi Rebel Moon.