FB pixel TP pixel
Režisér Deadpoola 3 prozradil, jak to bude s brutalitou. Nechce opakovat obří chybu © 20th Century Fox

Režisér Deadpoola 3 prozradil, jak to bude s brutalitou. Nechce opakovat obří chybu

Režisér Shawn Levy se konečně chystá na tvorbu svého vůbec nejočekávanějšího filmu. Deadpoolova trojka nepřijde o nic ze svých původních kvalit a těšit se můžeme i na oblíbené postavy.

15. 12. 2022 12:15 | Filmové novinky

Dvojka Deadpoola dorazila do kin v roce 2018 a okamžitě po její premiéře Ryan Reynolds potvrdil, že se dočkáme i třetího dílu. Jeho tvorba se zpozdila kvůli prodeji Foxu do rukou Disneyho, před pár týdny ale konečně Reynolds oznámil, že se na filmu pracuje a dokonce se dočkáme i návratu Wolverina v podání Hugh Jackmana. Režie se chopí Reynoldsův častý spolupracovník Shawn Levy a podle jeho slov se můžeme těšit na drsnou řežbu s eRkovým ratingem.

Levy v rozhovoru pro Collider potvrdil, že je s Disney dohodnut na tom, že bude film nepřístupný a nehodlá opakovat chybu, kterou před necelými deseti lety udělal se snímkem Stážisti. Komedii s duem Vince Vaughn a Owen Wilson tenkrát na poslední chvíli předělal do PG-13 ratingu a film podle něj ztratil na kvalitě. V rámci Deadpoolova návratu se podle Levyho a scenáristů Rhetta Reese a Paula Wernicka můžeme těšit i na několik dalších návratů známých marvelovských postav. Nejvíce se spekuluje o agentu Mobiovi, kterého si v Lokim zahrál výše zmíněný Wilson.

Režisér Deadpoola 3 prozradil, jak to bude s brutalitou. Nechce opakovat obří chybu © Marvel Studios

Jak Deadpool zapadne do MCU, se v kinech dozvíme 8. listopadu 2024. Podle všeho by ale právě tento film měl konečně umést cestičku pro všechny mutanty, na které fanoušci čekají od nákupu Foxu Disneym.

Zdroj: Variety

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Nejlepší Spider-Man se vrací! Trailer bombastického pokračování vám vytře zrak
Nejlepší Spider-Man se vrací! Trailer bombastického pokračování vám vytře zrak
14.12.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Spider-Man: Paralelní světy je mnoha kritiky i diváky považován za vůbec nejlepší pavoučí dobrodružství. které dokonce inspirovalo snímek Spider-Man: Bez domova. Nyní tento trhák konečně dostává své pokračování a už v traileru ukazuje, že bude ještě šílenější než posledně.

Netflix chystá na Vánoce špionážní pecku. Trailer láká na hvězdu od Marvelu
Netflix chystá na Vánoce špionážní pecku. Trailer láká na hvězdu od Marvelu
14.12.2022 12:15:00 | Filmové novinky

Na vánoční svátky si Netflix připravil pětidílnou špionážní minisérii Vlastizrada. V hlavní roli agenta MI6 čelícímu obvinění ze zrady uvidíme sympaťáka Charlieho Coxe, který se proslavil především jako komiksový Daredevil.

Diváci určili nejlepší film roku 2022. Batman a Top Gun 2 podlehli konkurenci
Diváci určili nejlepší film roku 2022. Batman a Top Gun 2 podlehli konkurenci
13.12.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Diváci v rámci People's Choice Awards hlasovali o nejlepší film a akčňák letošního roku. A výsledek byl docela překvapivý. Hlavní kategorii pro sebe totiž nezískal stihačkový hit Top Gun, ani zachmuřený a pomstychtivý Batman.

Zvrácený sci-fi seriál Netflixu se vrací. Trailer slibuje vánoční jatka plná krve
Zvrácený sci-fi seriál Netflixu se vrací. Trailer slibuje vánoční jatka plná krve
13.12.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Před dvěma lety jsme se na Netflixu dočkali povedené adaptace mangy Alice in Borderland, která společně s Hrou na oliheň patří mezi to nejkrvavější a nejzvrácenější, což na streamovací službě najdete. Nyní se první jmenovaný seriál vrací v dlouho očekávaném pokračování. Čeká nás pořádně brutální vybíjená.