FB pixel TP pixel
Nejlepší Marvel od Avengers: Deadpool 3 ukázal 37 minut z filmu. Diváci tvrdí, že nejsme připraveni © Marvel Studios

Nejlepší Marvel od Avengers: Deadpool 3 ukázal 37 minut z filmu. Diváci tvrdí, že nejsme připraveni

Nejočekávanějším blockbusterem letošního léta je bezpochyby třetí Deadpool. Nejen proto, že je v podání Ryana Reynoldse sám o sobě populární postavou, ale též kvůli tomu, že by mohl překlenout MCU a universum X-Menů. Rozhodně je na co se těšit, což naznačují i nejnovější ohlasy.

Filmové novinky 14. 7. 2024 12:00 | Filmové novinky

Zapojení Wolverina a jeho chemie s Deadpoolem byla předmětem mnoha diskuzí od zveřejnění prvních materiálů. Smrtelně vážný Hugh Jackman s drápy z adamantia ve spojení s věčně vtipkujícím znetvořeným Ryanem Reynoldsem útočí na nejlepší dvojku letošního roku. Fanoušci se akorát nemohou shodnout. Má se jednat o oficiální připojení X-Menů do marvelovského multiversa, nebo půjde o rozvernou odbočku, se kterou se dál pracovat již nebude? Odpověď by údajně měla skrývat potitulková scéna, která je jednou z klíčových identifikátorů filmové marvelovské značky. Podle nejnovějších zpráv by se mělo jednat spíš o jakousi formu vtípku než o dramatický cliffhanger, propojení dvou prozatím oddělených filmových světů ale není vyloučeno.

Nařachaná úvodní půlhodina

Včera večer se též uskutečnil fanouškovský event v Londýně, kde hrstka šťastlivců mohla zhlédnout prvních 37 minut filmu a vypadá to, že o letní trhák je postaráno. První diváci a jejich reakce na platformě X jsou nadšené a mluví o jasné pecce, která hýří šíleným humorem, skvělou akcí a pyšní se vražedným tempem. Některé se nebojí ani příměrů obřích rozměrů, když tvrdí, že Deadpool & Wolverine je nejlepší marvelovkou od Avengers: Endgame. Diváci mají prý zapomenout na vše, co znají, protože Marvel v marketingu neodhalil v podstatě nic. Film je od začátku narvaný humorem, nedrží se v ničem zkrátka a navazuje čistě na Deadpoola 2. Marvel prý v ukázkách odhalil jen scény z úvodních cca 30 minut, i ty jsou ale prezentovány v jiném kontextu než ve filmu. Samozřejmě se ale hojně varuje před spoilery, kterých bude v čase premiéry nepřeberné množství a někomu mohou zkazit zážitek.

Jedná se ale o fanoušky, takže je potřeba jejich nadšení brát s rezervou. I kdybychom ale měli dostat jen ze tří čtvrtin to, o čem mluví, stále je jasné, že máme před sebou asi nejlepší, nebo minimálně kasovně největší film letošního léta. Ostatně Marvel tuhle vzpruhu potřebuje jako sůl, protože jeho franšíza v posledních letech stagnuje a někdo by možná řekl, že i umírá. Na druhou stranu, i upoutávka na snímek Captain America: Nový svět zaznamenala na YouTube Marvelu přes 14 milionů zhlédnutí, což je jen o 4 miliony méně než plnohodnotná upoutávka Deadpoola (a zhruba polovina, co měl jeho teaser), takže to s tím úpadkem možná nebude tak horké. Marvel nicméně potřebuje něco, co fanoušky nakopne, obnoví důvěru ve směřování série a bude konstantně bavit a rezonovat po několik týdnů. Ostatně i z toho důvodu Marvel osekal svůj plán uvádění filmů a přestal se svým masivním výtlakem novinek. Marvelovky chtějí být znovu událostmi, nikoli nekonečným seriálem instantních superhrdinů. Tak držme palce sobě i Kevinu Feigemu a jeho fachmanům.

Zdroj: CBM

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Reklama
Nečekaná válečná jatka ukáží peklo zákopů. Trailer má hrůzy bitev za pouhých 10 milionů dolarů
Nečekaná válečná jatka ukáží peklo zákopů. Trailer má hrůzy bitev za pouhých 10 milionů dolarů
12.07.2024 17:45:00 | Filmové novinky

První světová válka je ve filmech rozhodně mnohem méně populární než její „druhá“ následovatelka. To ale neznamená, že nemohou vznikat skvělé či alespoň zajímavé filmy ze zákopů, jak napovídá i nenápadná novinka. Tu tvůrci pořídili za překvapivě mrzké peníze.

Zaklínačův zrušený seriál ožívá. Netflix uvede osekanou verzi Potkanů
Zaklínačův zrušený seriál ožívá. Netflix uvede osekanou verzi Potkanů
12.07.2024 17:15:00 | Filmové novinky

Natáčení čtvrté řady Zaklínače je v plném proudu, ale osud seriálového prequelu o zlodějské bandě Potkani zůstává nejistý. Projekt, který původně vznikal jako limitovaná série, prý vyjde jako samostatný film nebo bude integrován do čtvrté řady. Jaké jsou plány Netflixu?

Černý Kapitán Amerika sestřeluje stíhačky v akcí nabitém traileru problematické Marvelovky
Černý Kapitán Amerika sestřeluje stíhačky v akcí nabitém traileru problematické Marvelovky
12.07.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Marvel si dal po posledních neúspěších svých seriálů a filmů pauzu a s blížící se premiérou filmu Deadpool a Wolverine servíruje velký návrat Kapitána Ameriky. Jenže ten už dávno není Stevem Rogersem. Novým lídrem se stává Sam Wilson a kromě sestřelování stíhaček se budou řešit na Ameriku velmi cílená témata rasismu.

Vyšehrad 2 v prvním videu. Nekorektní Lavi v pokračování nejúspěšnějšího filmu roku 2022
Vyšehrad 2 v prvním videu. Nekorektní Lavi v pokračování nejúspěšnějšího filmu roku 2022
11.07.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Největší český hit roku 2022 se vrací! Fotbalový génius Julius Lavický už totiž řádí v pokračování megahitu Vyšehrad. To hodlá první díl trumfnout úplně ve všem. Tvůrci nyní odhalili první video, v němž slibují setrvat u nekorektního humoru.