FB pixel TP pixel
Druhý Aquaman hlásí nové hvězdné a nečekané cameo © Warner Bros.

Druhý Aquaman hlásí nové hvězdné a nečekané cameo

Vypadá to, že Jason Momoa prozradil, že to s Batfleckovým koncem není úplně tak žhavé, jak to dříve vypadalo. Čerstvý ženáč Ben Affleck totiž aktuálně dotáčí několik scén do druhého dílu Aquamana, který dorazí do kin v příštím roce. Už dříve pak byl potvrzen jeho návrat ve Flashovi.

29. 7. 2022 14:00 | Filmové novinky

Ben Affleck byl jako nový Batman oznámen v roce 2014 a tvůrci z řad WB s ním měli velkolepé plány. Jenže, situace se od té doby několikrát změnila a po únavném přetáčení Ligy spravedlnosti pod vedením Josse Whedona byl Ben natolik znechucen, že už se do netopýřího obleku nechtěl vrátit. Nakonec se nechal zviklat do dotočení několika scén do Liga spravedlnosti Zacka Snydera, tedy do dokončené původní vize, kterou jsme loni viděli na HBO Max. A co víc, následně se upsal i účinkování ve filmu The Flash, jenž měl do kin dorazit původně letos v listopadu.

Druhý Aquaman hlásí nové hvězdné a nečekané cameo © Warner Bros.

Flash se ale přesunul až na příští červen, kvůli čemuž bude mít premiéru až po druhém Aquamanovi. Patrně z tohoto důvodu nakonec Batfleck sehraje určitou roli i v druhém sólovém dobrodružství atlantského krále. Představitel Arthura Curryho to zdánlivě potvrdil na Instagramu, kde zveřejnil fotky s Affleckem v dobře padnoucím obleku, což indikuje návrat Bruce Wayna. Jaká bude Batmanova úloha ve filmu Jamese Wana je ale prozatím nejasné.

Připomeňme, že podle několika leaků má Batfleck ve Flashovi mít menší roli a dokonce by mohl i zemřít. Z toho důvodu se vrací sedmdesátiletý Michael Keaton, jenž si roli Temného rytíře zopakuje po více než třiceti letech. Keaton by se pak v dalších filmech DC filmového vesmíru měl stát primárním Batmanem, přičemž jej uvidíme i ve snímku Batgirl, který vzniká exkluzivně pro HBO Max.

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
Dračí jezdec Eragon znovu ožívá. Disney z něj udělá epickou ságu
Dračí jezdec Eragon znovu ožívá. Disney z něj udělá epickou ságu
29.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky knižního fantasy hitu Eragon Christophera Paoliniho, určitě oceníte, že se studio Disney rozhodlo vytvořit novou adaptaci.

Sly Stallone jako vysloužilý superhrdina ukazuje, že ještě nepatří do starého železa
Sly Stallone jako vysloužilý superhrdina ukazuje, že ještě nepatří do starého železa
28.07.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Amazon měsíc před premiérou zveřejnil první oficiální trailer k superhrdinskému snímku Samaritan. Ten sleduje příběh bývalého hrdiny, který se rozhodl žít prostý život. Jenže, když se objeví nová hrozba, je čas vrátit se do akce.

Po Parazitovi a Hře na oliheň přichází nový korejský hit. Trailer vás dostane
Po Parazitovi a Hře na oliheň přichází nový korejský hit. Trailer vás dostane
28.07.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Režisér kultovního Oldboye přichází s novinkou, která je přirovnávaná k Základnímu instinktu či klasickému Hitchcockovu thrilleru Vertigo. Trailer slibuje další jihokorejskou pecku, která nám pořádně zamotá hlavy.

Noví Avengers mají režiséra! Film natočí tvůrce poslední svěží marvelovky
Noví Avengers mají režiséra! Film natočí tvůrce poslední svěží marvelovky
27.07.2022 19:00:00 | Filmové novinky

Kevin Feige na Comic-Conu v San Diegu oznámil premiéry dvou dalších filmů ze série Avengers. První z nich získal podtituly Kang Dynasty a měl by být prvním vrcholem Multiverse ságy. I když si fanoušci přáli návrat bratří Russoových, filmu se nakonec chopí někdo, kdo jako jeden z mála do čtvrté fáze vnesl alespoň zbla kreativity.