FB pixel TP pixel
Nejhorší výsledek sledovanosti. Seriál Eliška a Damián urval nový rekord © FTV Prima

Nejhorší výsledek sledovanosti. Seriál Eliška a Damián urval nový rekord

Seriál Eliška a Damián má za sebou premiéru již deváté z dvanácti epizod a televize Prima už jen doufá, že tato podzimní novinková hrůza skončí. Další nejhorší výsledek sledovanosti mnoho optimismu pro chystané pokračování nevyvolává.

Filmové novinky

Emma Smetana zřejmě nebude mít v budoucnu dveře na Primě úplně otevřené. Zhruba tak by se daly v rychlosti komentovat výsledky sledovanosti seriálu Eliška a Damián, který sice před 9 týdny startoval se 743 000 diváky v kategorii 15+, tato už tehdy neuspokojivá sledovanost, jež vyústila ve změnu programového nasazení na pondělí večer, však neustále padá dál. Minulý týden Prima prolomila psychologickou hranici 250 000 diváků, když se seriál propadl k pouhým 242 tisícům, nyní se však podařilo jít ještě o několik tisíc níž a stanovit tak nový rekord neúspěchu romantické telenovely.

Čerstvá devátá epizoda totiž zaujala v kategorii 15+ jen 231 000 diváků a dá se očekávat, že zbývající tři epizody na tom nebudou – snad s výjimkou úplného závěru – lépe. Nepomáhá ani návštěva Elišky v Damiánovu historickém období, ani rozjetí mezičasové romance mezi Smetanou a Robertem Urbanem. Eliška a Damián je stále na smutné šesté pozici pondělní sledovanosti, jíž vládnou seriály Novy a ČT Kriminálka Anděl a Oktopus, jimž se daří držet nad milionem diváků (Kriminálka Anděl jde dokonce přes 1,1 milionu). Nad Eliškou a Damiánem jsou stále i Specialisté s 850 000 diváky a také publicistické pořady Reportéři ČT a Víkend. Pro Elišku s Damiánem je smutným vysvědčením, že na sedmé pozici skončila se 151 000 diváky komedie Drž hubu! na Prima Max. Prima musí mít skutečně plnou hlavu zvažování, jestli chystané pokračování raději ještě neutne.

Zdroj: MediaGuru / FTV Prima

Kazma ukázal čiré dno. Rozsypaný milion dolarů sebrali lidé s igelitkami
Kazma ukázal čiré dno. Rozsypaný milion dolarů sebrali lidé s igelitkami
23.10.2023 14:00:00 | Filmové novinky

Konečně konec velké šarády? Zdá se, že ano. Kamil Bartošek alias Kazma vysypal z vrtulníku slíbený milion dolarů. Na místo se seběhl jen zlomek registrovaných diváků s igelitkami a batohy.

Jedno z nejlepších sci-fi současnosti se vrací. Napínavý trailer slibuje boj o cenný asteroid
Jedno z nejlepších sci-fi současnosti se vrací. Napínavý trailer slibuje boj o cenný asteroid
23.10.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Vynikající seriálové drama For All Mankind popisující alternativní verzi dějin, ve které dobyli Měsíc jako první Sověti, vstupuje již do své čtvrté řady. Apple láká na nové epizody z Marsu napínavým trailerem.

Nejočekávanější thriller Netflixu kritiky rozděluje: Tvůrci Sedm další klasiku nenatočili
Nejočekávanější thriller Netflixu kritiky rozděluje: Tvůrci Sedm další klasiku nenatočili
23.10.2023 13:10:00 | Filmové novinky

Režisér David Fincher přichází na Netflix s dalším drsným thrillerem. Jeho napínák o nájemném zabijákovi s tváří Michaela Fassbendera již viděli první diváci z řad recenzentů a kritiky na sebe nenechaly dlouho čekat. Vyplatí se v listopadu zaplatit předplatné Netflixu?

Nejmrazivější film roku vypráví o zrůdě z Osvětimi. Trailer vám zvedne žaludek
Nejmrazivější film roku vypráví o zrůdě z Osvětimi. Trailer vám zvedne žaludek
22.10.2023 13:10:00 | Filmové novinky

Vítěz Velké ceny z festivalu Cannes, Jonathan Glazer, představil první mrazivý trailer na snímek o životě osvětimského velitele Rudolfa Hösse a ukazuje, jak si taťka od rodiny odskakoval ke schvalování pecí na mrtvá těla židovských obětí nechvalně proslulého koncentračního tábora.