FB pixel TP pixel
Kazma ukázal čiré dno. Rozsypaný milion dolarů sebrali lidé s igelitkami © Bontonfilm

Kazma ukázal čiré dno. Rozsypaný milion dolarů sebrali lidé s igelitkami

Konečně konec velké šarády? Zdá se, že ano. Kamil Bartošek alias Kazma vysypal z vrtulníku slíbený milion dolarů. Na místo se seběhl jen zlomek registrovaných diváků s igelitkami a batohy.

Filmové novinky

Smutnější finále tu nebylo od konce snímku Český sen, který ukázal davovou psychózu národa, kterému stačí ke štěstí nový obchodní dům s iracionálními startovacími slevami. Nyní se pár stovek (podle Kazmy tisíců) lidí seběhlo na pole u Lysé nad Labem, aby narvalo do igelitek několik dolarových bankovek. Vskutku „velkolepý“ závěr ONEMANSHOW: The Movie, která v kinech nejprve rekordně trhala rekordy v návštěvnosti, aby zažila i extrémně vysoké propady zájmu a posléze i Kazmou křečovitě vymyšlený plán B, který snad nemohl být odpornější.

Prší peníze

Kazma místo toho, aby nevyhraný milion z pražského Výstaviště vzal a poslal celý na dobrou věc, opět zvolil nejvíce hyenistický přístup k věci a v neděli 23. října rozeslal v ranních hodinách zhruba sto tisícícům registrovaných lidí zprávu o tom, kde vysype zelené bankovky z kontejneru zavěšeného na vrtulníku. Dle očekávání samozřejmě dorazil jen zlomek z těch, kteří Kazmovi poskytli kontaktní údaje. On sám mluví o 4 tisících, v reálu bylo lidí zřejmě výrazně méně. Záběry ze sociálních sítích přitom ukazují dav, který se vrhá na jednu bankovku za druhou a cpe je do igelitek a batůžků.

Bankovky obsahují slíbenou samolepku s QR kódem, který odkazuje na platformu Donio, kam lze s každou bankovkou poslat 22 Kč. Někteří se k tomuto přeposílání ulovených peněz podle zveřejněných informací na sociálních sítích skutečně rozhodli. Bylo by nicméně zajímavé vidět po čase celkové statistiky peněz, které šly na dobrou věc a těch, které zůstaly v kapsách individuálních lovců.

Zdroj: Twitter / Kinomaniak / Instagram ONEMANSHOW

Jedno z nejlepších sci-fi současnosti se vrací. Napínavý trailer slibuje boj o cenný asteroid
Jedno z nejlepších sci-fi současnosti se vrací. Napínavý trailer slibuje boj o cenný asteroid
23.10.2023 13:30:00 | Filmové novinky

Vynikající seriálové drama For All Mankind popisující alternativní verzi dějin, ve které dobyli Měsíc jako první Sověti, vstupuje již do své čtvrté řady. Apple láká na nové epizody z Marsu napínavým trailerem.

Nejočekávanější thriller Netflixu kritiky rozděluje: Tvůrci Sedm další klasiku nenatočili
Nejočekávanější thriller Netflixu kritiky rozděluje: Tvůrci Sedm další klasiku nenatočili
23.10.2023 13:10:00 | Filmové novinky

Režisér David Fincher přichází na Netflix s dalším drsným thrillerem. Jeho napínák o nájemném zabijákovi s tváří Michaela Fassbendera již viděli první diváci z řad recenzentů a kritiky na sebe nenechaly dlouho čekat. Vyplatí se v listopadu zaplatit předplatné Netflixu?

Nejmrazivější film roku vypráví o zrůdě z Osvětimi. Trailer vám zvedne žaludek
Nejmrazivější film roku vypráví o zrůdě z Osvětimi. Trailer vám zvedne žaludek
22.10.2023 13:10:00 | Filmové novinky

Vítěz Velké ceny z festivalu Cannes, Jonathan Glazer, představil první mrazivý trailer na snímek o životě osvětimského velitele Rudolfa Hösse a ukazuje, jak si taťka od rodiny odskakoval ke schvalování pecí na mrtvá těla židovských obětí nechvalně proslulého koncentračního tábora.

Pokračování Star Trek: Voyager míří na Netflix. Fanoušci si ho vydupali
Pokračování Star Trek: Voyager míří na Netflix. Fanoušci si ho vydupali
20.10.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Diváky kladně hodnocený sci-fi seriál Star Trek: Fenomén byl na své domovské stanici zrušen. Po protestech fanoušků a následné kampani zachránil celý projekt Netflix.