FB pixel TP pixel
Je to tady! Marvel ukázal první trailer na epickou ságu Eternals © TMDB

Je to tady! Marvel ukázal první trailer na epickou ságu Eternals

Fanoušci Marvelu se konečně dočkali. Nejenže se do kin konečně blíží odkládaná Black Widow. Nyní se v první ukázce předvádí nový superhrdinský tým Eternals, který má být největší vesmírnou ságou v rámci světa Avengers!

Filmové novinky

Vesmírná sága od Marvelu

Oscarová režisérka Chloé Zhao představuje v prvním traileru svůj očekávaný marvelovský snímek Eternals. V něm vidíme obrysy dlouhé ságy nadlidské rasy, kterou kosmičtí Celestiálové pověřili obranou Země a dohlížením na evoluci lidského rodu. Eternálové nemuseli nikdy zasáhnout, nyní se ale objevuje nová hrozba v podobě mocných Deviantů, které budou všichni členové velké rodiny muset zastavit.

Eternals vychází z komiksu slavného Jacka Kirbyho a ve filmu uvidíme jejich vůbec nejslavnější členy, které ztvární přední hollywoodské hvězdy. Setkáme se tak s Ajak, Ikaridem, Sersi či Thenou, ústřednímu týmu pak na pomoc dorazí i britský hrdina Black Knight. V hlavních rolích uvidíme Salmu Hayek, Angelinu Jolie, Gemmu Chan, Richarda Maddena či Kita Haringtona. Eternals jsou podleproducenta a hlavního lodivoda Marvelu Kevina Feigeho vůbec nejvýpravnější a nejepičtější marvelovkou a rovněž prvním snímkem z rozvětveného univerza, jenž se může pyšnit tím, že se o jeho tvorbu postaral držitel Oscara.

 9 705 zobrazení   626 se líbí
Hororoví fanoušci pozor! Netflix v nové ukázce láká na krvavou trilogii
Hororoví fanoušci pozor! Netflix v nové ukázce láká na krvavou trilogii
24.05.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Vypadá to, že prázdniny rozjede Netflix ve velkém stylu. Právě totiž představil trailer k připravované adaptaci filmové hororové trilogie Ulice strachu od klasika žánru R. L. Stinea. A na rozdíl od tradičního uvedení najednou bude tento projekt dávkovat v průběhu tří týdnů.

Nářez! První scéna a nový trailer na Lokiho lákají na humor i akci
Nářez! První scéna a nový trailer na Lokiho lákají na humor i akci
20.05.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Do premiéry seriálové sólovky o antihrdinovi Lokim zbývá necelý měsíc a Marvel logicky utahuje šroubku a odhaluje čím dál víc nových záběrů. A ruku na srdce, tohle vypadá jako veliká zábava!

Nebrečím, vy brečíte. První skutečné záběry ze speciálu Přátel jsou tady!
Nebrečím, vy brečíte. První skutečné záběry ze speciálu Přátel jsou tady!
19.05.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Připravte si kapesníky, protože první pořádná ukázka ze srazu Přátel je naprosto fenomenální a nabízí pořádnou porci vtipů a emocí.

Toxické vztahy a násilí táhnou: Erotický hit 365 dní dostane další díly
Toxické vztahy a násilí táhnou: Erotický hit 365 dní dostane další díly
18.05.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Erotický thriller 365 dní patřil loni nejen k nejsledovanějším pořadům na Netflixu, ale dokázal vzbudit vášně i mimo audiovizuální sféru, když dal svým námětem vzniknout několika peticím proti jeho vysílání. Netflix nyní zareagoval objednáním dalších dílů.