FB pixel TP pixel
Červen na Netflixu? Máme přehled největších novinek © TMDB

Červen na Netflixu? Máme přehled největších novinek

Uznáváme, že vysedávat ve třiceti stupních doma u televize, není úplně osvěžující. Nicméně v druhé polovině června se má zásadním způsobem ochladit a tudíž se hodí vědět, co největší streamovací služba v červnu již vypustila do světa a co teprve chystá. Málo toho skutečně není.

Filmové novinky

Ať už nacházíte zálibu ve ztřeštěných komediích, bizarních thrillerech, temných sci-fi či jen seriálech o lidských vztazích, Netflix má v zásobě dost titulů, aby uspokojil každého. Ostatně dokonale to prezentuje právě červnová nabídka, ve které nás čeká spousta velkých návratů oblíbených sérií. Namátkově zmiňme Designated Survivor s Jackem Baue... ehm... Kieferem Sutherlandem. Dále nás čeká poslední štace soukromého očka a superhrdinkyJessicy Jones, další bizarní případ Happyho, pokračování německé seriálové pecky Dark, anebo další ujetá komedie s Adamem Sandlerem Murder Mystery. Více v našem tradičním video přehledu, po němž se můžete na našem YouTube kanále podívat na další recenze nových pecek, případně na ohlédnutí za sérií X-Men!

 941 zobrazení   7 se líbí
Netflix konečně nabízí první seriál s českým dabingem. Stojí za zhlédnutí?
Netflix konečně nabízí první seriál s českým dabingem. Stojí za zhlédnutí?
14.06.2019 15:30:00 | Filmové novinky

Odmítáte si předplatit Netflix kvůli nedostatku české podpory? Tahle záminka vám brzy odpadne. Netflix po titulcích u řady seriálů a filmů konečně přišel s českým dabingem, který nasadil u zajímavé seriálové novinky pro omladinu.

10 filmových novinek na rozpálený červnový víkend
10 filmových novinek na rozpálený červnový víkend
14.06.2019 14:55:00 | Filmové novinky

Ačkoli letní počasí nabádá spíše k návštěvě koupaliště, občas neuškodí ani zavřít se doma s dobrou filmovou novinkou. Meteorologové navíc v půlce víkendu předpovídají vydatné deště a prudké ochlazení, a tak se nebojíme, že by vám následující desítka online novinek nepřišla vhod!

Stranger Things 3 prý mixuje to nejlepší z předchozích řad
Stranger Things 3 prý mixuje to nejlepší z předchozích řad
14.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Hvězda seriálu Stranger Things Finn Wolfhard, který hraje postavu Mikea Wheelera, láká fanoušky na třetí řadu, a zdůrazňuje, že se můžeme těšit na důslednější propojení humoru z první série s hororovými prvky té druhé.

HBO na Emmy za nejlepší scénář nominovala finále Hry o trůny
HBO na Emmy za nejlepší scénář nominovala finále Hry o trůny
13.06.2019 12:00:00 | Filmové novinky

HBO zveřejnila své nominace Hry o trůny pro letošní ceny Emmy. A stejně jako Branovi pomohl „správný příběh“ ke zvolení králem i s minimem vůdcovských zkušeností, Hra o trůny zřejmě spoléhá, že příběh o poslední řadě veleúspěšné fantasy série jí ceny vynese tak nějak automaticky.