FB pixel TP pixel
Fantasy Jeho temné esence je zpět. Nový trailer odhalil, kdy dorazí 2. řada © TMDB

Fantasy Jeho temné esence je zpět. Nový trailer odhalil, kdy dorazí 2. řada

HBO nás během podzimu rozhodně nebude šetřit. Již během září nás čekají tři velké nové seriály. A nyní již víme, že ještě před Vánocemi uvidíme novou řadu Jeho temných esencí.

Filmové novinky 30. 8. 2020 0:00 | Filmové novinky

První řada fantasy Jeho temné esence sice řadu diváků zklamala svým velmi pomalým tempem a malou porcí velkoleposti. Podstatnou část diváků si však dokázala zaháčkovat. A právě ta se určitě těší na další nášup příběhů mladé Lyry, jejímž posláním je zničit proradné Magisterium. A HBO jako by tušilo, že musí trochu šlápnout do pedálů a lákat na více než dialogové výměny. Nová upoutávka, která mimochodem odhaluje premiéru v průběhu listopadu (přesné datum zatím uvedeno nebylo), sází na hbitý střih, nádhernou kameru a snaží se co nejvíce naznačovat střípky akce. Zda se jedná jen o klamání publika, či nás tentokrát čeká velkolepější druhá řada, to se dozvíme již brzy. HBO každopádně rozhodně podzimní nabídku nepodceňuje. Již v září nás čekají sci-fi Vychováni vlky, fantasy Třetí den s Judem Law a drama režiséra Luca Guadagnina Jsme, jací jsme. A v dalších týdnech dorazí i další očekávané drama s Nicole Kidman Mělas to vědět.

 578 zobrazení   32 se líbí
POTVRZENO: Netflix zadaptuje hororový Resident Evil. Známe detaily!
POTVRZENO: Netflix zadaptuje hororový Resident Evil. Známe detaily!
28.08.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Únorové úniky informací o chystané seriálové adaptaci slavné hororové videoherní série Resident Evil byly nyní Netflixem oficiálně potvrzeny. Streamovací gigant navíc dodal nové detaily.

Sci-fi, detektivka i akce. Mrkněte na trailery k novým hitům HBO i Netflixu
Sci-fi, detektivka i akce. Mrkněte na trailery k novým hitům HBO i Netflixu
27.08.2020 14:00:00 | Filmové novinky

Letní sezona se již nachýlila ke svému konci a streamovací společnosti začínají pomalu tahat z rukávu prestižnější tituly. Netflix přichází s hvězdami nabitou detektivkou Enola Holmesová, HBO se pak pokusí prorazit s ambiciózní vysokorozpočtovou sci-fi Vychováni vlky.

Koronavirus dopadá už i na Netflix. Ruší se dva rozjeté seriály
Koronavirus dopadá už i na Netflix. Ruší se dva rozjeté seriály
24.08.2020 | Filmové novinky

I když se Netflix počítá mezi ty společnosti, které během pandemie, alespoň dočasně, spíše posílily, přeci jen streamer bedlivěji přepočítává své výdaje a rozhodl se nyní zrušit dva seriály, u kterých se očekávaly druhé řady.

DC Fandome přináší první trailery Snyder Cutu, Batmana a další novinky
DC Fandome přináší první trailery Snyder Cutu, Batmana a další novinky
23.08.2020 13:00:00 | Filmové novinky

Globální online událost DC Fandome je v plném proudu a nejrůznější filmoví i seriáloví tvůrci nám představili novinky ohledně všemožných projektů. Pojďme si ty nejdůležitější novinky v následujícím článku shrnout.