FB pixel TP pixel
Fantasy, romance i detektivka. Před Pánem prstenů přichází Carnival Row © TMDB

Fantasy, romance i detektivka. Před Pánem prstenů přichází Carnival Row

Očekávaná novinka Amazonu, která vznikla v České republice, konečně odhaluje svoji zápletku a slibuje plnotučný mix romantiky, fantasy prostředí a temnoé detektivky plné vražd. Carnival Row bude k vidění od 30. srpna na streamovací službě Amazon Prime.

Filmové novinky

Fantasy před příchodem Pána prstenů

Ještě než se Amazon na dlouhé roky pustí do prohledávání Středozemě v chystané seriálové verzi Pána prstenů, jež nás vezme před události známé z filmů, vrhne se již 30. srpna do jiného fantaskního univerza plného víl, faunů a dalších nadpřirozených bytostí ve světě, v němž zuří válka. Carnival Row je očekávaná produkce i pro Českou republiku, neboť detektivní novinka, v níž se Orlando Bloom zamiluje do Cary Delevingne a řeší případ brutálních vražd a bezpráví, se natáčela právě v tuzemské kotlině.

Další důležitá koprodukce České republiky

To z finální ukázky ani nepocítíte, když vás hutná atmosféra obratem přenese do fiktivního viktoriánského města Carnival Row, v němž váleční uprchlíci z mýtů a bájí bojují o přežití ve světě plném nenávisti vůči svému původu. Ano, Carnival Row příliš nezakrývá, že je do jisté míry parafrází migrační krize a hodlá k ní vyjádřit velmi důrazný postoj. Nová ukázka se opírá hodně o romantiku ústřední dvojice, kterou osud na čas rozdělí, ale následně ji svede dohromady a uvrhne ji do klubka mordů, ve kterých se nebudou brát servítky. Amazon díky spokojenosti s kvalitou předběžně chystá druhou řadu, pakliže však sledovanost nebude ideální, může případné pokračování zastavit. Tak se na konci srpna dívejte, ať mají kluci a holky z Barrandova příští rok co jíst.

Reklama  1 988 zobrazení   45 se líbí
Scénář posledního dílu GoT odhalil, proč Drogon roztavil Železný trůn
Scénář posledního dílu GoT odhalil, proč Drogon roztavil Železný trůn
07.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Diskuze o tom, proč Drogon v závěru seriálu Hra o trůny svými plameny zlikvidoval Železný trůn a jak moc chápal symboliku celého činu, byla vášnivá a dlouhá. Nyní se scénář posledního dílu dostal na internet a o pohnutkách truchlícího draka je tak jednou pro vždy jasno.

Kultovní sci-fi Horizont události bude mít svůj seriál na Amazonu
Kultovní sci-fi Horizont události bude mít svůj seriál na Amazonu
07.08.2019 10:00:00 | Filmové novinky

Streamovací společnost Amazon a televizní divize studia Paramount právě vyvíjejí seriálovou adaptaci syrového atmosférického sci-fi hororu Horizont události natočeného roku 1997.

První ukázka 2. řady komiksovky Titans láká na Batmana a slavného padoucha
První ukázka 2. řady komiksovky Titans láká na Batmana a slavného padoucha
07.08.2019 | Filmové novinky

Warner Bros. vypustil do světa první trailer na očekávanou druhou sérii Titans, ve které Robina doplní Batman a k týmu se přidají i oblíbení hrdinové jako Wonder Girl či Aqualad.

Nový Walking Dead spinoff láká v traileru na Stranger Things se zombíky
Nový Walking Dead spinoff láká v traileru na Stranger Things se zombíky
05.08.2019 | Filmové novinky

Hra o trůny, Stranger Things… zdá se, že každá velká televizní stanice dnes chce mít v programu své obdoby těchto veleúspěšných seriálů. Hororovky s teenagery jsou na vzestupu, a tak se do nich rozhodla pustit i největší televizní zombie franšíza Živí mrtví.