FB pixel TP pixel
Alternativní konec Flashe odhalen. Batmanovo nové cameo je mnohem vtipnější © Warner Bros.

Alternativní konec Flashe odhalen. Batmanovo nové cameo je mnohem vtipnější

Komiksový propadá Flash měl během své výroby hned několik různých konců, z nichž si studio Warner Bros. vybíralo. Nyní byl odhalen zřejmě ten nejvtipnější, který si humorně pohrál s cameo rolí Batmana.

Filmové novinky

Komiksovka Flash je už týden dostupná na HBO Max a podle serveru Deadline ji o prvním víkendu vidělo na americkém Maxu 1,1 milionů diváků. S řadou problémů svázaný snímek měl během testovací fáze potíže i s výběrem konce. Za to mohly mimo jiné velké změny ve fungování DC i samotných Warnerů, kdy nebylo dlouhou dobu jasné, zda bude Flash jakýsi soft-reboot dosavadního univerza, tvrdý restart nebo slepá ulička. Nakonec se jedná spíše o poslední možnost, když se na konci filmu objevuje v cameo roli George Clooney jako Bruce Wayne. Původní verze ale měly jasněji napovídat budoucnost DC filmů.

V jedné z variant se s Flashem na konci filmu znovu setkávají Supergirl v podání Sashy Calle a Batman Michaela Keatona. Další zvažovanou verzí byla ta, kdy se k této dvojici přidal ještě Henry Cavill jako Superman a Gal Gadot jako Wonder Woman. Tahle verze by očividně odstartovala novou verzi Justice League bez Bena Afflecka v roli Temného rytíře. V čerstvě odhaleném konci, který si můžete dokonce prohlédnout ve videu, pak měli tvůrci nejvíc otevřená vrátka do budoucnosti. Ačkoli k soudu přijede Bruce Wayne úplně stejně jako v oficiální verzi s Clooneym, nikdy nespatříme jeho tvář. Flash pouze zareaguje větou „Kdo to k**va je?“, čímž dá jasně najevo, že tuto verzi Batmana vůbec nezná. Tvůrcům by tato varianta dala možnost obsadit v budoucnu prakticky kohokoliv a klidně film provázat s chystaným filmem The Brave and The Bold, který má rovněž režírovat Andy Muschietti. Nakonec však padla volba na zábavné cameo, které dělá za Snyderovým DCU poněkud neutrální tečku.

Zdroj: Twitter / IGN

Nejlepší válečné seriály míří na Netflix. Bratrstvo neohrožených uvidíme už v září
Nejlepší válečné seriály míří na Netflix. Bratrstvo neohrožených uvidíme už v září
31.08.2023 16:50:00 | Filmové novinky

A je to tady! Ačkoli se nejprve zdálo, že dohoda mezi HBO a Netflixem nebude zahrnovat jiné regiony než USA, nakonec se ukazuje, že cenné seriály z katalogu HBO si užijí i předplatitelé Netflixu v českém regionu. Po seriálech Nesvá a Hráči dorazí i válečné seriálové klasiky.

Nejzábavnější historický seriál současnosti překvapivě končí. Radost nemá ani HBO
Nejzábavnější historický seriál současnosti překvapivě končí. Radost nemá ani HBO
31.08.2023 16:20:00 | Filmové novinky

Zdá se, že Disneyho šetření se nebude týkat jen seriálů spadajících pod streamovací službu Disney Plus. I další streamovací filiálka nyní oznámila zásadní řez a radost nebude mít ani HBO.

Nová sci-fi Marvelu bude nejkratším filmem v jeho historii
Nová sci-fi Marvelu bude nejkratším filmem v jeho historii
31.08.2023 15:40:00 | Filmové novinky

Vydává se Marvel se svými komiksovými velkofilmy novou cestou? Podle zákulisních informací se totiž nedočkáme dalšího „epického“ příběhu, ale s novinkou Marvels dostaneme dosud nejkratší film MCU.

Zapomeňte na Piráty z Karibiku. Netflix láká na dobrodružnou jízdu ve skvělém traileru
Zapomeňte na Piráty z Karibiku. Netflix láká na dobrodružnou jízdu ve skvělém traileru
30.08.2023 17:15:00 | Filmové novinky

Netflix už 31. srpna uvede svůj velkolepý dobrodružný seriál One Piece, ve kterém budeme spolu s posádkou Slamákových pirátů pátrat po pokladu, který má z jejich vůdce udělat největšího vládce moří všech dob. A nová ukázka vypadá skvěle.