FB pixel TP pixel
Frank Underwood zemřel, jak si v novém traileru House of Cards povede Claire? © TMDB

Frank Underwood zemřel, jak si v novém traileru House of Cards povede Claire?

Po zhlédnutí prvního plnohodnotného traileru k šesté a závěrečné řadě seriálu House of Cards to vypadá, že i bez Franka Underwooda se bude na co koukat. Úřaduje samozřejmě Claire, ale uvidíme i další staré postavy a také několik nových.

Filmové novinky 27. 9. 2018 20:05 | Filmové novinky

Nový trailer láká i na další silná vyjádření prezidentky Claire Underwood: "vše, co vám v posledních pěti letech Frank Underwood řekl, byla lež" či "vláda bílého muže ve středním věku je u konce". Claire se toho nebojí a půjde si opět tvrdě po svém v boji o moc, ale jak nám trailer prozrazuje scénou pokusu o atentát na ni, soupeři se také nebudou bát použít drsné metody.

Již v předešlém teaseru promlouvala Claire k náhrobku Franka Underwooda a nyní jen potvrdila loňskou otázku, jak si scénáristé poradí s vyhazovem Kevina Spaceyho. Ten, jak je známo, musel opustit natáčení šesté řady kvůli obviněním ze sexuálního obtěžování herce Anthony Rappe, ale i lidí přímo ze štábu seriálu.

K prezidentce se nově připojí například herci Diane Lane, z poslední doby známá jako matka Muže z oceli a Greg Kinnear, proslavený především hořkými komediemi Lepší už to nebude nebo Malá Miss Sunshine. Tato dvojice ztělesňuje sourozence a lobbisty Sheperdovy, kteří disponují blízkými vazbami na Underwoodovy. Ze stálých postav nebude chybět Michael Kelly jako Underwoodův asistent Doug Stamper či Lars Mikkelsen jako ruský prezident Petrov.

Poslední sezona seriálu je zkrácena na osm dílů a nebude mít tak tradiční počet třinácti epizod, jak jsme byli v minulosti zvyklí. Těšit se, co se v úřadu prezidentky a v zákulisí americké politiky bude dál odehrávat a které další pikle se budou kout, se dozvíme 2. listopadu na Netflixu.

© TMDB

Domek z karet

House of Cards | USA | 2013 | Drama seriály | Politika

Sledujte cestu nelítostného politika Franka Underwooda a jeho ženy Claire od senátu přes post viceprezidenta a až po úřad nejvyšší - prezidenta USA. Hrají: Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Sakina Jaffrey, Kristen Connolly, Michel Gill, Sebastian Arcelus, Molly Parker, Mahershala Ali, Kate Lyn Sheil, Boris McGiver

 86 %
Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | nové díly od 2. 11. 2018
 262 zobrazení   14 se líbí
Bojíte se rádi? Na Netflixu nás čeká strašidelný Apostle a další napínáky
Bojíte se rádi? Na Netflixu nás čeká strašidelný Apostle a další napínáky
27.09.2018 9:00:00 | Filmové novinky

Pořádnou dávku napínavých a strašidelných filmů a seriálů si pro nás připravil Netflix na celý říjen. Mezi nejočekávanější tituly patří napínavý thriller Apostle a my vám pro něj přinášíme první ukázku. Plus si shrneme, jaké další horory a thrillery uvidíme před Halloweenem.

Kulisy ze seriálu Hra o trůny se otevřou pro turisty
Kulisy ze seriálu Hra o trůny se otevřou pro turisty
26.09.2018 8:50:00 | Filmové novinky

Na rok 2019 byla ohlášena osmá a zároveň poslední sezona seriálu Hra o trůny. HBO má ovšem v plánu potěšit své fanoušky (a samozřejmě na frančíze i něco vydělat) a po skončení seriálu se chystá ponechat některé filmové lokace v Severním Irsku a využít je jako turistické atrakce.

Outlaw King se objeví na Netflixu v o 20 minut kratší verzi. Máme se bát?
Outlaw King se objeví na Netflixu v o 20 minut kratší verzi. Máme se bát?
25.09.2018 8:00:00 | Filmové novinky

Jeden z nejlepších filmů letošního festivalu v kanadském Torontu zamířil před uvedením na Netflixu zpátky do střižny a režisér David Mackenzie srazil stopáž pod 2 hodiny.

Natočí Netflix seriál podle počítačové série Diablo?
Natočí Netflix seriál podle počítačové série Diablo?
24.09.2018 14:00:00 | Filmové novinky

V minulých dnech prosákla na veřejnost velmi zajímavá informace týkající se slavné počítačové hry Diablo. Na Netflixu s velkou pravděpodobností uvidíme seriál na motivy této hry a dle dostupných informací by se mělo jednat o animovanou sérii, která bude zpracovávat všechny díly této akční RPG.