FB pixel TP pixel
Nejoblíbenější novinka Netflixu se vrátí. Na potvrzení brilantní gangsterky jsme čekali 5 měsíců © Netflix

Nejoblíbenější novinka Netflixu se vrátí. Na potvrzení brilantní gangsterky jsme čekali 5 měsíců

Sobík, nová řada Bridgertonových nebo Gentlemani. Co se seriálového obsahu týče, Netflix může být letos s britskou tvorbou nanejvýš spokojený. Třetí jmenovaná pecka se tak dočká i svého pokračování.

Filmové novinky 15. 8. 2024 17:20 | Filmové novinky

Seriál Gentlemani se stejnojmenným filmem Guye Ritchieho nepojí až tolik společných věcí. Osmidílný seriál měl na stomilionový hit z dílny legendárního produkční společnosti Miramax navázat především cool gangsterskou atmosférou a černým humorem, Matthew McConaughey, Colin Farrell nebo Charlie Hunnam se zde ale neobjevili. Gentlemani spolu se svým tvůrcem Guyem Ritchiem ale nakonec dokázali, že jsou velice silnou značkou sami o sobě a stali se dle serveru Flixpatrol letošním druhým nejpopulárnějším seriálem. Pokořit je dokázala jen třetí řada Bridgertonových, a tak se jedná o letošní nejoblíbenější novinku. Na poměry svého velkého úspěchu tak gangsterská komedie čekala vcelku dlouho na potvrzení pokračování. Nyní jsme se ale po 5 měsících konečně dočkali.

Na první řadu, která zaznamenala ve svém prvním celém týdnu přes 20 milionů zhlédnutí, by tak měly navázat další díly a radostnou novinou je i návrat hlavních představitelů a tvůrců. Na režijní židli by měl opět usednout Guy Ritchie a dočkat bychom se měli i stejných hrdinů a hrdinek v podání Thea Jamese, Kayi Scodelario a ??Daniela Ingse. Co by se mělo v další řadě dít, ale zatím není známo. Velkou otázkou také je, zda tvůrci více rozehrají milostné náznaky mezi hrabětem Eddiem Hornimanem a mafiánskou dcerkou Susie Glass. Představitel Eddieho Theo James se sice nechal slyšet, že „se sice milují, ale vzhledem k tomu, že jsou každý z jiného těsta, tak nikdy nebudou moci být spolu,“ jisté ale není nic. Natáčení by mělo začít příští rok, druhé řady se tak pravděpodobně dočkáme za dva roky.

Zdroj: Netflix

Horor, na který jste čekali! Jeden z nejlepších Vetřelců vůbec, shodují se u novinky kritici
Horor, na který jste čekali! Jeden z nejlepších Vetřelců vůbec, shodují se u novinky kritici
15.08.2024 16:30:00 | Filmové novinky

Nejnovější příspěvek do série Vetřelec dnešním dnem vstupuje do kin a kritici mají jasno. Takhle dobrý film s xenomorfy a strachem ve vesmíru tady dlouho nebyl. Hororová novinka režiséra Fede Álvareze je dokonce pasovaná mezi nejlepší díly série.

Jon Snow otevřeně o Hře o trůny: Potvrdil spekulace, vyčerpanost a proč nedostane svůj seriál
Jon Snow otevřeně o Hře o trůny: Potvrdil spekulace, vyčerpanost a proč nedostane svůj seriál
15.08.2024 15:50:00 | Filmové novinky

Herec Kit Harington, který ve Hře o trůny ztvárnil roli Jona Sněha, se po více než pěti letech od závěru seriálu rozhodl poprvé otevřeně promluvit o poslední osmé řadě. Potvrdil přitom některé z domněnek fanoušků, kteří se dodnes snaží zjistit, proč někdo jejich nejoblíbenější seriál pod sluncem v závěru tak trestuhodně zaříznul.

Seriálový Pán prstenů je zpátky! Bombastický trailer ukazuje obří válku o Středozemi a Saurona v akci
Seriálový Pán prstenů je zpátky! Bombastický trailer ukazuje obří válku o Středozemi a Saurona v akci
14.08.2024 17:40:00 | Filmové novinky

Žádné vzletné řeči okolo, ale přímočarý útok na první signální. Přesně takový je nejnovější trailer na seriál Pán prstenů: Prsteny moci, který sází vše na kartu epické válečné vřavy. Tvůrci se očividně nedrželi zkrátka a odhalují velkolepé trikové sekvence ruku v ruce s perfektními maskami nechutných skřetů. Středobodem všeho je pak samozřejmě strůjce zla Sauron.

Válka Transformerů začíná ve skvělém traileru. Tvůrci dělají všechno správně
Válka Transformerů začíná ve skvělém traileru. Tvůrci dělají všechno správně
14.08.2024 15:35:00 | Filmové novinky

Už 10. října se fanoušci série Transformers dočkají nejnovějšího příspěvku, který by měl konečně nabídnout ultimátní robotí zábavu, ve které bude všechno správně. Tvůrci si totiž dali hodně záležet, aby novinka byla věrná kanonickému světu plecháčů ze Cybertronu a umetla i cestičku filmům Michaela Baye.