FB pixel TP pixel
Seriálová událost roku? Akční sci-fi Halo v traileru totálně vyráží dech © Paramount Plus

Seriálová událost roku? Akční sci-fi Halo v traileru totálně vyráží dech

Tak tohle vypadá zatraceně skvěle. To jsou první myšlenky, které musí prolétnout hlavou každému, kdo slyšel, ale neslyšel o fenoménu Halo, který z obrazovek Xboxu konečně míří v pořádné podobě i na televizní obrazovky. Přivítejte Master Chiefa, boj totiž začíná.

31. 1. 2022 10:30 | Filmové novinky

Ať už patříte mezi fanoušky videoher, anebo jste o nich nikdy neslyšeli, nová ukázka na sci-fi sérii Halo vás musí chytit za srdce. Vypadá totiž opravdu fantasticky a je to vůbec poprvé, co se tahle slavná série akčních stříleček dočkala adekvátního financování, díky němuž jsou tvůrci schopní přinést na obrazovky budoucnost 26. století v adekvátní, tj. velmi nákladné podobě. Potěšující je rovněž fakt, že autoři zůstávají věrní předloze od kostýmů přes zbraně a vozidla až po ústřední zápletku, takže se skutečně dočkáme toho, že lidstvo vyvine geneticky upravené supervojáky Spartany, kteří se pod vedením Master Chiefa (který si nesundává helmu!) vydávají do boje proti vražedným Covenantům. Fandové videoher se navíc mohou těšit z návratu umělé inteligence Cortany, tuny odkazů už v traileru a ti ostatní zase na luxusně vypadající akci, která je za všech okolností neskutečně stylová a připomíná opravdovou budoucí válku. O to větší škoda je, že premiéru 24. března v Česku oficiálně nezažijeme. Služba Paramount Plus totiž v té době v tuzemsku dostupná nebude.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Na Netflix míří nejdrsnější akčňák loňského roku
Na Netflix míří nejdrsnější akčňák loňského roku
28. 1. 2022 13:00:00 | Filmové novinky

Režisér Guy Ritchie loni naservíroval jednu z nejzábavnějších chlapáckých chuťovek roku. A nyní si ji budete moci vychutnat i na Netflixu.

Nový akční nářez Netflixu v traileru láme kosti a neštítí se brutality
Nový akční nářez Netflixu v traileru láme kosti a neštítí se brutality
27. 1. 2022 15:00:00 | Filmové novinky

Pokud jste fanoušky akčního drtiče Iko Uwaise, určitě vás potěší, že se na Netflix chystá celovečerní akčňák s prvky fantasy Fistful of Vengeance, ve které se Iko zhostí hlavní role a bude rozdávat nespočet úderů pěstí a kopanců.

10 nejočekávanějších filmů a seriálů konce zimy
10 nejočekávanějších filmů a seriálů konce zimy
27. 1. 2022 7:00:00 | Filmové novinky

Dlouhé zimní večery se sice už začínají pomalu krátit, ale přesto nám do jara zbývá ještě pár měsíců. Neexistuje snad lepší způsob, jak trávit večer než s dobrým filmem či seriálem. Jaké jsou ty nejočekávanější pecky následujících týdnů?

Pattinsonův Batman vám nažene husí kůži. Poslechněte si soundtrack
Pattinsonův Batman vám nažene husí kůži. Poslechněte si soundtrack
25. 1. 2022 7:00:00 | Filmové novinky

Premiéra patrně nejočekávanějšího filmu letošního roku, Batmana Matta Reevese, je už za rohem. Režisér poměrně nedávno svůj snímek, který bude mít téměř tři hodiny dokončil, nyní pak ve spolupráci s Michaelem Giacchinem představil ústřední melodii. A ta nás vrhá do depresivního Gothamu víc než kdy jindy.