FB pixel TP pixel
HBO uvede v dubnu nejočekávanější seriál roku. Máme první ukázku! © TMDB

HBO uvede v dubnu nejočekávanější seriál roku. Máme první ukázku!

Pohodlně se usaďte, toto bude dramatická jízda! HBO již koncem dubna uvede ambiciózní adaptaci knihy I Know This Much is True, ve které si dvojroli zahrál Mark Ruffalo. První ukázka je famózní!

Filmové novinky

Mark Ruffalo v dvojroli!

Koho by však kvalita první ukázky, která okamžitě tne do živého, překvapovala, když za výsledným materiálem stojí režisér Derek Cianfrance, který má na kontě skvostná dramata o komplikovanosti lidských vztahů Blue Valentine: Milostný příběh a Za borovicovým hájem. I novinka I Know This Much is True bude vyprávět srdceryvné drama, když se zaměří na bratry-dvojčata Dominicka a Thomase žijící ve fiktivním městečku Three Rivers. Podobně jako Za borovicovým hájem, i I Know This Much is True bude velkou rodinnou ságou, která bude vyprávěna přes několik časových linií. Stěžejní budou životy obou bratří, které se vzájemně proplétají a jsou doplňovány vzpomínkami na jejich dětství. Obě hlavní role si pak zahrál Mark Ruffalo, který zároveň slouží jako producent. V dalších rolích se objeví například Imogen Poots, Melissa Leo či Kathryn Hahn.

HBO nový seriál označuje - podobně jako populárního Outsidera jako minisérii. S největší pravděpodobností se tudíž dočkáme pouze jediné řady, která řekne příběh od začátku do konce. Ostatně Cianfrance není tvůrcem, jenž by se upisoval dlouhým projektům a původní kniha nenabízí mnoho prostoru pro případné navázání a vařilo by se z vody. HBO nový seriál, který bude mít celkem 6 epizod, uvede již 28.4.2020 a upřímně řečeno, při pohledu na trailer se nemůžeme dočkat. Toto je totiž esenciální Cianfrance, jak ho máme rádi. Kapesníky s sebou!

 12 552 zobrazení   51 se líbí
Hlavní posila pro Zaklínače. Známe tvář Geraltova mentora Vesemira
Hlavní posila pro Zaklínače. Známe tvář Geraltova mentora Vesemira
01.03.2020 | Filmové novinky

Navzdory tomu, že produkce druhé řady Zaklínače před pár dny oficiálně započala, jsme stále neznali jméno hlavního přírůstku pokračování fantasy fenoménu. Inu, i tenhle dílek nyní zapadl na místo. Přivítejte Vesemira!

Netflix odhalil bohatou březnovou nabídku. Vyberete si?
Netflix odhalil bohatou březnovou nabídku. Vyberete si?
28.02.2020 16:00:00 | Filmové novinky

Ačkoli se i během února hojně mluvilo například o Zaklínači, Netflix během měsíce stihl uvést řadu nových titulů, ze kterých se staly globálně úspěšné tituly. A nejinak tomu bude v březnu, jehož filmovou a seriálovou nabídku Netflix odhalil v pravidelném videu.

Zaklínač do kouta. Netflix vydal nové ukázky na očekávané novinky
Zaklínač do kouta. Netflix vydal nové ukázky na očekávané novinky
27.02.2020 | Filmové novinky

Dobrodružné fantasy Dopis pro krále, životopisné drama Vypracovaná s Octavii Spencer v hlavní roli a druhá řada vysokooktanové ambiciózní dokusérie z prostředí Formule F1: Touha po vítězství jsou tři seriálové novinky, které si v brzké době budeme moct pustit na Netflixu

Al Pacino loví nácky v seriálu Hunters od Amazonu. Jaké jsou první reakce?
Al Pacino loví nácky v seriálu Hunters od Amazonu. Jaké jsou první reakce?
24.02.2020 | Filmové novinky

Od pátku je k dispozici na streamovací službě Amazon Prime nový ambiciózní seriál Hunters, ve kterém se v roce 1977 v New Yorku snaží nesourodá parta kolem Al Pacina odhalit komplot v USA ukrytých nacistů. Jak se seriál povedl?