FB pixel TP pixel
Zaklínač do kouta. Netflix vydal nové ukázky na očekávané novinky © TMDB

Zaklínač do kouta. Netflix vydal nové ukázky na očekávané novinky

Dobrodružné fantasy Dopis pro krále, životopisné drama Vypracovaná s Octavii Spencer v hlavní roli a druhá řada vysokooktanové ambiciózní dokusérie z prostředí Formule F1: Touha po vítězství jsou tři seriálové novinky, které si v brzké době budeme moct pustit na Netflixu

Filmové novinky
© TMDB

Dopis pro krále

The Letter for the King | Velká Británie | 2020 | Fantasy seriály | Čarodějové

Teenagerské dobrodružné fantasy Dopis pro krále, které Netflix zčásti natáčel v České republice a zčásti na Novém Zélandu, je adaptací oblíbené stejnojmenné knihy nizozemské spisovatelky Tonke Dragtové. V něm se šestnáctiletý nastávající rytíř Tiuri (Amir Wilson) stává doručovatelem tajné zprávy pro krále země Unauwen poté, co dostane rozkaz od umírajícího rytíře. Aby zabránil nastoupení temnoty, musí se vydat na nebezpečnou pouť skrze tajuplné lesy, zdolat hory, údolí a postavit se všem nástrahám. Za žádnou cenu ovšem nesmí ztratit dopis. Prvních šest dílů bude k dispozici od 20. března.

 60 %
Filmtoro
Filmtoro
Verdikt

Dopis pro krále je novou adaptací populární holandské fantasy zaměřené na starší děti. Seriál se může chlubit krásnou novozélandskou přírodou a českými hrady.

Sledovat Online na Kuki  Kuki | od 29. 6. 2022
Sledovat Online na Netflix  Netflix | české titulky | český dabing | od 20. 3. 2020

Vypracovaná: Podle života Madam C. J. Walker

Čtyřdílná minisérie, je inspirována a natočena podle života slavné afroamerické podnikatelky Madam S. J. Walker, která vybudovala kosmetické impérium a navzdory mnoha překážkám se vypracovala na první self-made ženskou milionářku. Tato autobiografie, za kterou stojí v roli producenta mimo jiné basketbalová superstar LeBron James, bude na Netflixu dostupná od 20. března. Hlavní roli S. J. Walker, která se musela prosadit v nepřátelském prostředí, obří rivalitě a bouřlivém manželství ztvární Octavia Spencer, držitelka Oscara za roli Minny Jackson v dramatu Černobílý svět či Zlatého Glóbu za biografický snímek Skrytá čísla.

F1: Touha po vítězství

Desetidílný dokument z prostředí závodů Formule 1, který si po odvysílání první řady, ve které sledoval ročník 2018 v Mistovství světa jezdců, získal mezi fanoušky závodů značnou popularitu (na IMDB má hodnocení 8,6 bodů z 10 a patří mezi 200 nejpopulárnějších seriálů). Tentokrát se hlásí s druhou řadou, ve které se podívá na zoubek následujícímu ročníku a my se můžeme opět těšit na skvěle sestříhaný dokument s parádní obrazovou kvalitou, seznamující nás s účastníky, stájemi a zákulisím soutěže. Série se snaží jít pod povrch a ukazuje, že samotné závody jsou jen střípek v mozaice malých a velkých příběhů vyvolávajích hluboké emoce. Premiéra 28. února. A pokud vás závodění obecně baví, nedávno jsme se nad závodními filmy zamýšleli ve speciálním článku.

 5 796 zobrazení   70 se líbí
Filmtoro
Al Pacino loví nácky v seriálu Hunters od Amazonu. Jaké jsou první reakce?
Al Pacino loví nácky v seriálu Hunters od Amazonu. Jaké jsou první reakce?
24.02.2020 | Filmové novinky

Od pátku je k dispozici na streamovací službě Amazon Prime nový ambiciózní seriál Hunters, ve kterém se v roce 1977 v New Yorku snaží nesourodá parta kolem Al Pacina odhalit komplot v USA ukrytých nacistů. Jak se seriál povedl?

Zaklínač zahájil natáčení 2. řady. Známe režiséry, postavy i datum uvedení
Zaklínač zahájil natáčení 2. řady. Známe režiséry, postavy i datum uvedení
23.02.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Natáčení 2. řady aktuálně největšího fenoménu Netflixu startuje. A protože Netflixu začaly unikat castingové seznamy, raději potvrdil nové postavy sám. A nezůstalo jen u toho. Kdy se Zaklínač znovu objeví na obrazovkách?

Nové tváře pro Zaklínače? Francesca, Dijkstra a možná přijde i Mark Hamill
Nové tváře pro Zaklínače? Francesca, Dijkstra a možná přijde i Mark Hamill
21.02.2020 | Filmové novinky

Natáčení druhé řady Zaklínače je již v plném proudu, klapka nestíhá, Anya Chalotra nasazuje fialové kontaktní čočky a Henry Cavill shazuje vodu, aby ukázal pořádné mutantní "gains". Zároveň však běží castingy na nové klíčové role seriálu, které zároveň odhalují, kam nás budoucí děj zavede.

Outsider ještě nedošel do finále, HBO už ale pracuje na druhé řadě!
Outsider ještě nedošel do finále, HBO už ale pracuje na druhé řadě!
20.02.2020 | Filmové novinky

I když se mělo za to, že adaptace kingovské kriminálky Outsider bude pouze limitovaná série a po svých odvysílaných deseti dílech se po ní zavře voda, scénárista Richard Price všechny překvapil, když prozradil, že pracuje na pokračování.