FB pixel TP pixel
Netflix ukázal dva očekávané thrillery. Trailery lákají na drsnou a fyzickou akci © 20th Century Fox

Netflix ukázal dva očekávané thrillery. Trailery lákají na drsnou a fyzickou akci

Netflix zjistil, že mu velmi dobře fungují akční žánrovky s ráznou akcí a důrazem na realismus, které dnes v kinech nemají moc prostoru. A tak je na nás bude v následujících měsících hrnout ve velkém. Nyní ukázal hned dvojici thrillerů, které předvádí, že se i ženy umí se zbraněmi pořádně ohánět.

25. 9. 2022 15:00 | Filmové novinky

V květnu příštího roku se můžeme těšit na Jennifer Lopez, která vezme do ruky pušku a vyrazí na lov šmejdů, kteří se snaží jít po krku její dceři. Má to ale háček, tahle nemilosrdná atentátnice kdysi svou dceru opustila a nyní je v úkrytu. Něco nám říká, že je to celé jedna velká past. Srdci ale neporučíte a nová paní Afflecková vypadá fyzicky natolik nařachaně, že bychom nechtěli stát na druhé straně barikády.

Netflix však na příští rok chystá i nový špionážní spektákl Heart of Stone, v němž se objeví Wonder Woman Gal Gadot. Tentokrát však nepůjde o žádnou superhrdinskou akci. Jak se dozvíte v první upoutávce, která je pohledem do zákulisí, má jít o realistický, dravý a fyzický thriller, ve kterém bude každá rána bolet a kromě hromady honiček dostaneme i pořádné bitky jedna na jednoho. Přesné datum uvedení zatím nebylo stanoveno, je ovšem jasné, že pokud film uspěje, Netflix si jím otevře cestu k další potenciální franšíze.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Jedna z nejlepších fantasy Netflixu se vrací. Trailer zklame datem premiéry
Jedna z nejlepších fantasy Netflixu se vrací. Trailer zklame datem premiéry
25.09.2022 11:00:00 | Filmové novinky

Globální akce TUDUM odtajnila i několik seriálových návratů, které na Netflixu můžeme očekávat. Druhé řady se dočká fantasy s východními prvky Světlo a stíny, která rovnou představila i první trailer.

První trailer Enoly Holmes 2 je tady! Dává divákům to, co chtějí nejvíc
První trailer Enoly Holmes 2 je tady! Dává divákům to, co chtějí nejvíc
25.09.2022 10:30:00 | Filmové novinky

Na globální akci TUDUM odtajnil Netflix premiéry svých letošních celovečerních filmů. Jedním z nich je i pokračování předloňské detektivní komedie Enola Holmes 2. Ta se nyní představuje i v prvním traileru.

Obří bitka a dvakrát víc akce. Akční nářez Vyproštění 2 ukazuje nové záběry
Obří bitka a dvakrát víc akce. Akční nářez Vyproštění 2 ukazuje nové záběry
25.09.2022 8:00:00 | Filmové novinky

Netflix během akce Tudum ukázal zcela nové záběry ze svého chystaného pokračování hitu Vyproštění s Chrisem Hemsworthem. Tvůrci slibují dvojnásobek akce oproti jedničce, přičemž nešetří výbuchy a ranami pěstí.

Nová scéna z Thora 4 rozčílila fanoušky. Vysmívaný Zeus je zde naprosto jiný člověk
Nová scéna z Thora 4 rozčílila fanoušky. Vysmívaný Zeus je zde naprosto jiný člověk
23.09.2022 17:20:00 | Filmové novinky

Thor: Láska jako hrom nepatří mezi nejoblíbenější filmy v rámci Marvel Cinematic Universe a zdá se, že ani s nově uvolněnými scénami si moc nových fanoušků nezíská. Ti se totiž nestačí divit, jak povedenou scénu Marvel vystřihl ve prospěch bláznivé komedie.