FB pixel TP pixel
Hollywoodský fešák tyranem. Nový film odhaluje zvrácenost zavrženého herce © Walt Disney Pictures

Hollywoodský fešák tyranem. Nový film odhaluje zvrácenost zavrženého herce

Když počátkem loňského roku vyšla na povrch obvinění ze sexuálního obtěžování a kanibalismu na Armie Hammera, další hollywoodský miláček upadl v nemilost. Málokdo ale tušil, kam až jeho prozatím neprokázané zločiny sahají. Hammerův odchod na Kajmanské ostrovy však rozhodně jeho veřejnému obrazu nepomáhá.

15. 8. 2022 15:00 | Filmové novinky

Letos jsme jej sice mohli ještě na plátnech kin vidět v Branaghově Smrti na Nilu, právě i kvůli Hammerovým obviněním dlouho odkládaný projekt je však s největší pravděpodobností jeho labutí písní. Naposledy se dřívější americký hodný hoch ukáže v true crime dokusérii na Discovery+ (u nás zřejmě v budoucnu HBO Max), která rozkrývá děsivou historii celé rodiny Hammerů.

Trailer napovídá, že se máme opravdu na co těšit. V sérii vystupují se svými svědectvími nejen ženy, které se poprvé ohledně Hammerova chování ozvaly, ale též jeho teta, která tvrdí, že celá rodina je již po generace prohnilá. Jsme opravdu zvědaví, kam až se tvůrci dostali a zda dostaneme plnohodnotnou investigativní žurnalistiku či další senzacechtivý rychlo-projekt klouzající po povrchu.

Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Nový Zaklínač v problémech. Netflix ho zkracuje a přidává milovanou postavu
Nový Zaklínač v problémech. Netflix ho zkracuje a přidává milovanou postavu
15.08.2022 12:40:00 | Filmové novinky

Seriál Zaklínač: Pokrevní pouto, který je prequelem populárního fantasy s Geraltem z Rivie hlásí zásadní změny. Minisérie bude kratší a oblíbená postava dostane více prostoru.

Největší český hit roku Netflix neuvede. Trumfuje ho konkurence
Největší český hit roku Netflix neuvede. Trumfuje ho konkurence
14.08.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Julius Lavický již brzy zaskóruje v online prostoru. Největší tuzemský hit roku 2022 Vyšehrad: Fylm však nakonec nezamíří na Netflix. Streamovacího obra totiž přeplácí konkurence, která nadále posiluje.

Warneři možná zruší epický blockbuster za 200 milionů. Terčem jsou i oblíbené seriály
Warneři možná zruší epický blockbuster za 200 milionů. Terčem jsou i oblíbené seriály
12.08.2022 15:30:00 | Filmové novinky

Warneři stojí po zrušení Batgirl před dalším důležitým krokem. Narůstající počet průšvihů Ezry Millera už patrně překročil všechny meze, proto mají tvůrci tři plány jak s Flashem naložit. Vedle toho se také vybírá nový scenárista celého DC vesmíru a rozhoduje se i o osudu pokračování Reevesova Batmana.

Vysmívaná vášnivá sága Netflixu vrcholí. Trailer slibuje mafiánskou válku
Vysmívaná vášnivá sága Netflixu vrcholí. Trailer slibuje mafiánskou válku
12.08.2022 11:30:00 | Filmové novinky

Netflix právě zveřejnil nový jiskřivý trailer k filmu Dalších 365 dní, nejnovějšímu pokračování erotické filmové série podle populární knižní předlohy Blanky Lipińské.