FB pixel TP pixel
Tvůrci Vyproštění nezahálí! Netflix ukázal nabušený trailer na akční novinku © Netflix

Tvůrci Vyproštění nezahálí! Netflix ukázal nabušený trailer na akční novinku

Netfix zveřejnil první trailer k chystané akční řežbě Interceptor, ve které bude španělská star Elsa Pataky likvidovat nepřátele v mixu Smrtonosné pasti a Vyproštění.

9. 5. 2022 12:50 | Filmové novinky

Pokud si pustíte nový trailer k připravovanému akčnímu snímku Interceptor od Netflixu, určitě se vám vybaví osmdesátkové a devadesátkové žánrové klasiky jako Smrtonosná past či Přepadení v Pacifiku. Podobně jako v těchto snímcích je i zde hlavní hrdinka nucena v uzavřeném prostředí bojovat se skupinou nemilosrdných teroristů schopných všeho. V Interceptoru tvrdá a zkušená kapitánka Collins (Elsa Pataky) velí základně pro zachycování jaderných raket uprostřed Tichého oceánu poté, co je neprávem vyhozena ze své vysněné práce v Pentagonu. Když pak základnu ohrožuje koordinovaný útok, jenž vede zlotřilý bývalý důstojník americký vojenské rozvědky Alexandr Kessel (Luke Bracey), musí Collins využít svůj dlouholetý taktický výcvik a vojenské zkušenosti a Kesselovi misi překazit.

Na pozici režiséra bude debutovat Matthew Reilly, který stojí spolu se zkušeným Stuartem Beattiem (Collateral) i za scénářem. Hlavní hrdinku kapitánku Collins zpodobní španělská herečka Elsa Pataky, která je známá především rolí Eleny ze série Rychle a zběsile. Interceptor by pak měl jít ve stopách jiného akčního netflixovského fláku Vyproštění. Jeho hlavní hrdina Chris Hemsworth, manžel Elsy Pataky, totiž chystaný akční nářez produkuje a režisér Vyproštění Sam Hargrave se na něm podílí jako akční konzultant. Příslibem kvalitní akce může být kromě Hargravea i info, že představitel Thora údajně pomáhal své manželce s fyzickou přípravou na roli, která zahrnovala až pět hodin tréninku denně a osvojení přibližně 800 kaskadérských kousků. Na Netflixu bude Interceptor k dispozici od 3. června.

Petr Kollár
Formovaly ho akčňáky, sci-fi a horory z osmdesátek a devadesátek. Posléze na VHS během dvou dnů bingewatchnul Twin Peaks a s ním se zrodila i láska k dlouhým vyprávěním, které s příchodem Netflixu získaly tu pravou platformu. Dnes se věnuje hollywoodské klasice, hongkongskému akčnímu filmu, japonskému anime i evropskému artu. Před pár lety se začetl do komiksových světů (a v poslední době mangy obzvláště). Rád se prochází po horách, miluje lesy a nepohrdne kvalitním pivem.
South Park co nevidět zmizí z Netflixu. Již brzy ho najdete jinde
South Park co nevidět zmizí z Netflixu. Již brzy ho najdete jinde
08.05.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Městečko South Park sice patří mezi kultovní seriály, jeho odchod z Netflixu však mnoho lidí bolet nebude. Už jen proto, že se streamovací obr nikdy neobtěžoval se ziskem práv na větší množství řad populární satiry. Diváci ho brzy uvidí jinde.

Megahit Papírový dům má novou tvář. První trailer slibuje pořádnou jízdu
Megahit Papírový dům má novou tvář. První trailer slibuje pořádnou jízdu
08.05.2022 7:00:00 | Filmové novinky

Pokud vám chybí seriál Papírový dům, též známý jako La Casa de Papel, můžete se již brzy těšit na jeho nové zpracování. Tentokrát se s tematikou loupeží podíváme za hranice Evropy, přesněji do Koreje, která se v posledních letech stává zdrojem nejsledovanějších seriálů na Netflixu.

Cobra Kai: Nejlepší seriál Netflixu se vrací dříve. První trailer slibuje válku
Cobra Kai: Nejlepší seriál Netflixu se vrací dříve. První trailer slibuje válku
06.05.2022 15:20:00 | Filmové novinky

Cobra Kai je pro mnohé diváky Netflixu tím absolutně nejlepším seriálem, který je aktuálně v nabídce streamovací služby. A upoutávka na 5. řadu rozhodně slibuje ještě větší měřítko než posledně. Vydáme se do Mexika a dojde i na Silverovo týrání dětí.

Nová Hra o trůny je tady! Rod draka v traileru ukazuje pletichy, krev i draky
Nová Hra o trůny je tady! Rod draka v traileru ukazuje pletichy, krev i draky
06.05.2022 9:45:00 | Filmové novinky

Zatímco George R. R. Martin stále není schopen dopsat Vichry zimy, HBO Max po zakončení Hry o trůny oficiálně představuje dračí prequel. V prvním oficiálním traileru vidíme hlavní postavy a také první létající potvory.