FB pixel TP pixel
Kapitán Amerika zabíjí! Mrazivý trailer láká na finále nejnovější marvelovky © TMDB

Kapitán Amerika zabíjí! Mrazivý trailer láká na finále nejnovější marvelovky

Už jen dvě epizody zbývají do konce marvelovského seriálu The Falcon and the Winter Soldier. A nejnovější trailer ukazuje, že diváky čeká ultimátní střet hrdinů s novým Kapitánem Amerikou, kterému ruplo v škebli.

Filmové novinky

Novému marvelovskému seriálu The Falcon and the Winter Soldier zbývají do konce pouze 2 epizody a mezi hlavními protagonisty to začíná pořádně jiskřit. V poslední epizodě totiž nový nositel titulu Kapitána Ameriky, John Walker, ztratil po smrti svého parťáka nervy a jednoho z teroristů brutálně umlátil ikonickým štítem před zraky desítek lidí s nahrávajícími mobily. A hrdinové Sam Wilson a Bucky Barnes konečně dochází k rozhodnutí vzít si Capovo vibraniové frisbee zpět do svých rukou. O to víc nás pořád mrzí, že oficiálně není seriál v České republice dostupný, neboť k nám stále nedorazila služba Disney+, jejíž příchod očekáváme snad před koncem roku 2021.

 13 081 zobrazení   264 se líbí
Další přesuny megahitů. Kdy dorazí Top Gun 2 a Mission: Impossible 7?
Další přesuny megahitů. Kdy dorazí Top Gun 2 a Mission: Impossible 7?
13.04.2021 10:00:00 | Filmové novinky

Stalo se nemilým zvykem koronakrize, že se hollywoodská studia v určitý moment rozhodnou sdělit další posun svých plánovaných premiér. A tentokrát jde především o hity studia Paramount s Tomem Cruisem v hlavní roli.

Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu!
Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu!
12.04.2021 13:30:00 | Filmové novinky

Natáčení zaklínačského spin-offu Blood Origin mělo již zanedlouho začít. Představitelka hlavní role elfky Éile Jodie Turner-Smith se ovšem omluvila a rozjetý projekt náhle opustila. Štáb se tak musí pokusit její postavu co nejrychleji přeobsadit.

Blíží se thriller jara? Netflix ukázal skvělý trailer očekávané Ženy v okně
Blíží se thriller jara? Netflix ukázal skvělý trailer očekávané Ženy v okně
11.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Dlouho odkládaný thriller Žena v okně se konečně blíží na Netflix a nevypadá vůbec špatně. Alespoň z nejnovějšího traileru, který nabízí ukázkovou psycho podívanou s výtečnou Amy Adams.

Parádní novinky Netflixu: Ukázky lákají na mrazivý horor a drama
Parádní novinky Netflixu: Ukázky lákají na mrazivý horor a drama
09.04.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix v nových ukázkách představuje dva projekty, které vznikly na motivy oceňovaných literárních předloh. Právní drama Monster zkoumá americký soudní systém, zatímco hororový thriller Co jsme viděli, co jsme slyšeli se bude snažit vyděsit.