FB pixel TP pixel
Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu! © TMDB

Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu!

Natáčení zaklínačského spin-offu Blood Origin mělo již zanedlouho začít. Představitelka hlavní role elfky Éile Jodie Turner-Smith se ovšem omluvila a rozjetý projekt náhle opustila. Štáb se tak musí pokusit její postavu co nejrychleji přeobsadit.

Filmové novinky

Fanoušci seriálového Zaklínače od Netflixu již určitě vědí, že se vedle jeho druhé řady současně připravují i dva spin-off projekty patřící do tohoto univerza. Prvním z nich je anime Nightmare of the Wolf, který nás seznámí s Geraltovým mentorem Vesemirem. Druhým je seriál The Witcher: Blood Origin, který se má odehrávat 1200 let před příběhem Geralta z Rivie, když bude vyprávět příběh z doby takzvané „konjunkce sfér“, která vedla ke spojení světů lidí, elfů trpaslíků a nestvůr, což v důsledku zapříčinilo i zrození prvního Zaklínače. Jednu z hlavních rolí má mít v příběhu i elfka Éile, divoká válečnice s hlasem bohyně, která opustila svůj klan. Ta se vzdala vysoké pozice po boku královny, když následovala svou touhu a srdce a stala se nomádskou hudebnicí. Jenže spojení kontinentů ji donutilo opět tasit meč.

Pokračování Zaklínače přišlo o hlavní hvězdu! © TMDB

V lednu tohoto roku produkce Blood Originu oznámila, že se dohodla s herečkou Jodie Turner-Smith právě na obsazení role eflky. Jenže Turner-Smith před pár dny oznámila, že musí part elfky v Zaklínači uvolnit kvůli odsouvání původních termínů natáčení. Ty se jí začaly překrývat a kvůli jiným rolím se nemůže na Zaklínači podílet.Turner-Smith je seriálovým a filmových fanouškům známa především ze sci-fi Nightflyers nebo dramatu Queen & Slim. Na svou brzkou premiéru se chystá i britský třídílný seriál Anna Boleyn, ve kterém si Turner-Smith zahraje dokonce hlavní roli Anny, což samozřejmě popudilo nemálo diváků „historiků“ kvůli nekorespondující barvě pleti.

 50 672 zobrazení   205 se líbí
Blíží se thriller jara? Netflix ukázal skvělý trailer očekávané Ženy v okně
Blíží se thriller jara? Netflix ukázal skvělý trailer očekávané Ženy v okně
11.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Dlouho odkládaný thriller Žena v okně se konečně blíží na Netflix a nevypadá vůbec špatně. Alespoň z nejnovějšího traileru, který nabízí ukázkovou psycho podívanou s výtečnou Amy Adams.

Parádní novinky Netflixu: Ukázky lákají na mrazivý horor a drama
Parádní novinky Netflixu: Ukázky lákají na mrazivý horor a drama
09.04.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix v nových ukázkách představuje dva projekty, které vznikly na motivy oceňovaných literárních předloh. Právní drama Monster zkoumá americký soudní systém, zatímco hororový thriller Co jsme viděli, co jsme slyšeli se bude snažit vyděsit.

Jupiter's Legacy: Největší komiksová novinka Netflixu má konečně trailer!
Jupiter's Legacy: Největší komiksová novinka Netflixu má konečně trailer!
07.04.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Netflix konečně předvedl první plnohodnotnou ukázku na očekávaný komiksový seriál Jupiter's Legacy, ve kterém musí po hrdinských rodičích převzít žezlo mladá generace. A nebude to mít vůbec snadné.

Zaklínač pro 2. řadu hlásí obsazení zásadních rolí. Včetně Divokého honu!
Zaklínač pro 2. řadu hlásí obsazení zásadních rolí. Včetně Divokého honu!
07.04.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Po četných odkladech kvůli koronavirové pandemii před pár dny tvůrci konečně dokončili natáčení druhé řady fantasy seriálu Zaklínač. Showrunnerka Lauren Schmidt posléze oznámila několik dalších hereckých hvězd v obsazení. Dočkáme se Divokého honu i flashbacků do Geraltova dětství.